Γιάννης Κεφαλογιάννης : «Οι πολίτες αναγνωρίζουν στη Κυβέρνηση συνέπεια λόγων και πράξεων»

Ημερομηνία:

Στους στόχους και την μέχρι σήμερα πορεία που διαγράφει η Κυβέρνηση, αναφέρθηκε από τον Βόλο όπου παρευρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Όπως ο ίδιος επισήμανε, «οι πολίτες αναγνωρίζουν στη Νέα Δημοκρατία συνέπεια αναφορικά με όσα δεσμεύτηκε προεκλογικά και υλοποιεί σήμερα ως Κυβέρνηση. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η Κυβέρνηση έχει προωθήσει σημαντικά νομοσχέδια, επαναφέροντας τη χώρα προς τη σωστή κατεύθυνση».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο κ. Κεφαλογιάννης πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό και τοπικούς Δημάρχους, αναφορικά με θέματα υποδομών και μεταφορών.
Παράλληλα, πραγματοποίησε συνάντηση με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, ενώ συμμετείχε, παρουσία της χωρικού Αντιπεριφερειάρχη, κα. Δωροθέας Κολυνδρίνη, σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς του νομού Μαγνησίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...

28 Μαρτίου 2026 Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...

Συνέδριο ΠαΣοΚ 2η ημέρα

Κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας του Συνεδρίου του...

Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...

28 Μαρτίου 2026 Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...

Συνέδριο ΠαΣοΚ 2η ημέρα

Κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας του Συνεδρίου του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

SOS από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου για τον καιρό της Κυριακής

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τίθεται το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου...

Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

28 Μαρτίου 2026 Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...