Γιάννης Κεφαλογιάννης : «Οι πολίτες αναγνωρίζουν στη Κυβέρνηση συνέπεια λόγων και πράξεων»

Ημερομηνία:

Στους στόχους και την μέχρι σήμερα πορεία που διαγράφει η Κυβέρνηση, αναφέρθηκε από τον Βόλο όπου παρευρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Όπως ο ίδιος επισήμανε, «οι πολίτες αναγνωρίζουν στη Νέα Δημοκρατία συνέπεια αναφορικά με όσα δεσμεύτηκε προεκλογικά και υλοποιεί σήμερα ως Κυβέρνηση. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η Κυβέρνηση έχει προωθήσει σημαντικά νομοσχέδια, επαναφέροντας τη χώρα προς τη σωστή κατεύθυνση».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο κ. Κεφαλογιάννης πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό και τοπικούς Δημάρχους, αναφορικά με θέματα υποδομών και μεταφορών.
Παράλληλα, πραγματοποίησε συνάντηση με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, ενώ συμμετείχε, παρουσία της χωρικού Αντιπεριφερειάρχη, κα. Δωροθέας Κολυνδρίνη, σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς του νομού Μαγνησίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης: Το μήνυμα στον Ερντογάν για διάλογο...

Στην καθιερωμένη του εβδομαδιαία ανασκόπηση προχώρησε και σήμερα Κυριακή...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 33 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Μητσοτάκης: Το μήνυμα στον Ερντογάν για διάλογο...

Στην καθιερωμένη του εβδομαδιαία ανασκόπηση προχώρησε και σήμερα Κυριακή...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 33 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πόσο και γιατί κινδυνεύουν οι έφηβοι από ανακοπή;

Τρεις θάνατοι εφήβων μέσα σε λίγες ημέρες ήταν αρκετοί...

Θλίψη στην Κρήτη: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή γνωστός γιατρός

Θλίψη προκαλεί στο Ρέθυμνο η είδηση του αιφνίδιου θανάτου...