Με γιατρούς από τα Κέντρα Υγείας θα καλυφθούν οι εφημερίες στο Νοσοκομείο Χανίων

Με γιατρούς από τα Κέντρα Υγείας θα καλυφθούν οι εφημερίες στο Νοσοκομείο Χανίων

Με γιατρούς από τα Κέντρα Υγείας και τα περιφερειακά ιατρεία του νομού θα γίνει προσπάθεια κάλυψης των εφημεριών στο Νοσοκομείο Χανίων.
Αυτό επισημάνθηκε κατά την σημερινή επίσκεψη του βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Μανούσου Βολουδάκη στο ίδρυμα μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με το Διοικητή Γιώργο Μπέα και διευθυντές κλινικών του Ιδρύματος.

«Τα πράγματα είναι ασφαλώς πολύ δύσκολα παρότι και το προσωπικό έχει αυξηθεί και οι δαπάνες έχουν αυξηθεί τα τελευταία τρία χρόνια» σημείωσε ο κ. Βολουδάκης . «Χρειάζεται ένας εξορθολογισμός των εφημεριών στην πρωτοβάθμια υγεία στα Χανιά. Υπάρχουν στα περιφερειακά ιατρεία γενικοί γιατροί αλλά και ειδικευόμενοι που μπορούν να ενισχύσουν τώρα για τις εβδομάδες τις κρίσιμες το νοσοκομείο και πιστεύω πως η ΥΠΕ κινείται ήδη προς αυτήν την κατεύθυνση» τόνισε και ανακοίνωσε πως οι δικές του ενέργειες θα είναι προς αυτήν την κατεύθυνση.

«Θα είναι μια ανακούφιση, μια ένεση, αλλά δεν θα λύσει το πρόβλημα» σημείωσε εκ μέρους των εργαζομένων, ο πρόεδρος των ένωσης, Βαρδής Γεωργιακάκης, κληθείς να σχολιάσει την λύση αυτή. ertnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.