Γιώργος Φανουργάκης: η αυτοδιοίκηση είναι συναίνεση και συνεννόηση για το καλό του τόπου.

Υποψήφιος με τον Θ.Νίνο ο πρώην δήμαρχος Αρκαδίου Γιώργος Φανουργάκης

Την υποψηφιότητα του  στις δημοτικές εκλογές του δήμου,με  την παράταξη «Ρέθυμνο Αξίζεις» του Θοδωρή Νίνου,ανακοίνωσε επίσημα ο Τοπογράφος  Μηχανικός,πρώην δήμαρχος Αρκαδίου,Γιώργος Φανουργάκης. 

Σε ανακοίνωση που απέστειλε στα ΜΜΕ ο κ.Φανουργάκης,αναφέρει:

«Είναι κάποιες στιγμές που οφείλεις να αναλογιστείς την μεγάλη εικόνα και να εστιάσεις στο ρόλο που μπορείς να διαδραματίσεις μέσα σε αυτή. Να καταστήσεις τον εαυτό σου αποδοτικό, να συνθέσεις και να δημιουργήσεις. Να ενταχθείς ως απλή μονάδα στο πλαίσιο μιας προσπάθειας με κοινό σκοπό.
Γιατί αυτό είναι η αυτοδιοίκηση. Συναίνεση και συνεννόηση για το καλό του τόπου. Άνθρωποι ικανοί από κάθε μετερίζι που θέτουν το δικό τους λιθαράκι σε μια συλλογική προσπάθεια. Είναι ζήτημα κοινής λογικής, για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε αποδοτικά.  Αυτός είναι ο τρόπος που έχω επιλέξει διαχρονικά να πορεύομαι. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα συνεχίσω και τώρα,  αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του φίλου και συναδέλφου Θοδωρή Νίνου, να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό «Ρέθυμνο Αξίζεις».
 Είμαι πεπεισμένος πως το Ρέθυμνο διαθέτει ανθρώπους ικανούς, με όρεξη, όραμα και φρέσκιες ιδέες.  Ήρθε λοιπόν η ώρα να προχωρήσουμε όλοι μπροστά, να πάμε το Ρέθυμνο ένα βήμα παραπέρα, να συνθέσουμε και να δημιουργήσουμε. Γιατί αυτό μας Αξίζει!»

Τα σχόλια είναι κλειστά.