Γιώργος Φανουργάκης: «Το Ρέθυμνο είναι έτοιμο να γυρίσει σελίδα»

Η απόφαση του πρώην Δημάρχου Αρκαδίου να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου αποτελεί σίγουρα μια από τις εκπλήξεις αυτών των εκλογών.

Η υποψηφιότητα του πρώην Δήμαρχου Αρκαδίου, κ. Γιώργου Φανουργάκη, ενός καταξιωμένου ανθρώπου τόσο πολιτικά όσο και επαγγελματικά ήρθε να προσθέσει θετικά στην πολιτική ζωή του Δήμου Ρεθύμνης.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Ο ίδιος, ως τοπογράφος μηχανικός και συγκοινωνιολόγος, φιλοδοξεί να καταστήσει τον εαυτό του αποδοτικό, να συνθέσει και να δημιουργήσει. Να ενταχθεί «ως απλή μονάδα στο πλαίσιο μιας προσπάθειας με κοινό σκοπό», περιγράφοντας την αυτοδιοίκηση ως ένα τόπο συναίνεσης και συνεννόησης για το καλό του τόπου.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον πρώην Δήμαρχο Αρκαδίου, τοπογράφο μηχανικό και συγκοινωνιολόγο, κ. Γιώργο Φανουργάκη.  Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή «Τα λέμε ΟΛΑ», με τον Παντελή Σπυριδάκη είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για μια σειρά θεμάτων που μας απασχολούν και αναμοχλεύονται διαρκώς στις σκέψεις των πολιτών αναζητώντας απαντήσεις.

  • Ποιοι οι λόγοι που τον ώθησαν να συστρατευτεί στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου;
  • Επέκταση σχεδίου πόλεως – Ούτε ένα καινούργιο πολεοδομικό τετράγωνο δεν έχει προστεθεί στην πόλη επί δημαρχίας Γιώργη Μαρινάκη.
  • «Τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα οφείλουν να σχεδιάζονται με το βλέμμα στις επόμενες γενιές και όχι στις επόμενες εκλογές».
  • ΒΟΑΚ, εξαγγελίες  Σπίρτζη – και η Κρήτη στον συγκοινωνιακό χάρτη με καθυστέρηση 30 χρόνων!
  • Περιφερειακός δρόμος – έργο ανάσα για τους πολίτες. Ποιες οι δυνατότητες υλοποίησης; Υπάρχει μελέτη;  Μικρές παρεμβάσεις ή ολική χάραξη;

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.