Γκάγκα – Η πανδημία καλπάζει, σημαντικά τα μέτρα και ο εμβολιασμός

Ημερομηνία:

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα ευχαρίστησε τους συναδέλφους της για τη μάχη που δίνουν όλους αυτούς τους μήνες απέναντι στην πανδημία.
Με ένα «ευχαριστώ» στους συναδέλφους της υγειονομικούς ξεκίνησε την πρώτη της ενημέρωση για την πανδημία η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

«Θέλω πρώτα απ΄ όλα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου υγειονομικούς, γιατρούς, νοσηλευτές, όλους όσοι βοήθησαν και βοηθούν σ’ αυτή την πανδημία από κάθε βήμα, από τα νοσοκομεία, από την πρωτοβάθμια, από διοικητικές θέσεις, από το υπουργείο, από τον ΕΟΔΥ και από όπου βρίσκονται» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Γιατί είναι μια πραγματικά μεγάλη μάστιγα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αντιμετωπίζουμε καλά εδώ και 1,5 χρόνο. Όσο καλά γίνεται, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό και θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πορεία της πανδημίας, υπογραμμίζοντας ότι είναι σημαντικό να τηρούν όλοι τα μέτρα και να συνεχιστεί ο εμβολιασμός των πολιτών.

«Αυτή τη στιγμή νομίζω η πανδημία εξακολουθεί να καλπάζει, έχουμε πολλά κρούσματα καθημερινά» σημείωσε και τόνισε ότι «είναι πάρα πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να κρατάμε τα μέτρα, αυτά που ακούμε από τους επιστήμονες και είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να εμβολιαζόμαστε όλοι, ώστε να είμαστε ασφαλείς εμείς οι ίδιοι, οι οικογένειές μας και όλο το περιβάλλον γύρω μας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ...

Τι ισχύει για τους εργαζόμενους. Σε πανελλαδική απεργία και στις...

Κασσελάκης: ΕΛΚ και ακροδεξιά απέρριψαν την πρότασή...

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «όσα εμπόδια και αν...

Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ...

Τι ισχύει για τους εργαζόμενους. Σε πανελλαδική απεργία και στις...

Κασσελάκης: ΕΛΚ και ακροδεξιά απέρριψαν την πρότασή...

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «όσα εμπόδια και αν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...