Γκάγκα – Η πανδημία καλπάζει, σημαντικά τα μέτρα και ο εμβολιασμός

Ημερομηνία:

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα ευχαρίστησε τους συναδέλφους της για τη μάχη που δίνουν όλους αυτούς τους μήνες απέναντι στην πανδημία.
Με ένα «ευχαριστώ» στους συναδέλφους της υγειονομικούς ξεκίνησε την πρώτη της ενημέρωση για την πανδημία η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

«Θέλω πρώτα απ΄ όλα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου υγειονομικούς, γιατρούς, νοσηλευτές, όλους όσοι βοήθησαν και βοηθούν σ’ αυτή την πανδημία από κάθε βήμα, από τα νοσοκομεία, από την πρωτοβάθμια, από διοικητικές θέσεις, από το υπουργείο, από τον ΕΟΔΥ και από όπου βρίσκονται» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Γιατί είναι μια πραγματικά μεγάλη μάστιγα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αντιμετωπίζουμε καλά εδώ και 1,5 χρόνο. Όσο καλά γίνεται, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό και θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πορεία της πανδημίας, υπογραμμίζοντας ότι είναι σημαντικό να τηρούν όλοι τα μέτρα και να συνεχιστεί ο εμβολιασμός των πολιτών.

«Αυτή τη στιγμή νομίζω η πανδημία εξακολουθεί να καλπάζει, έχουμε πολλά κρούσματα καθημερινά» σημείωσε και τόνισε ότι «είναι πάρα πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να κρατάμε τα μέτρα, αυτά που ακούμε από τους επιστήμονες και είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να εμβολιαζόμαστε όλοι, ώστε να είμαστε ασφαλείς εμείς οι ίδιοι, οι οικογένειές μας και όλο το περιβάλλον γύρω μας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΕΣΥ: Νέο σύστημα λειτουργίας για τα απογευματινά...

Τι αλλάζει το υπουργείο Υγείας στα απογευματινά ιατρεία που...

Στο «περιθώριο» οι σχολές που εκπαιδεύουν τουριστικά...

Υποβαθμισμένη τουριστική εκπαίδευση σε ένα νησί που ζει από...

ΕΣΥ: Νέο σύστημα λειτουργίας για τα απογευματινά...

Τι αλλάζει το υπουργείο Υγείας στα απογευματινά ιατρεία που...

Στο «περιθώριο» οι σχολές που εκπαιδεύουν τουριστικά...

Υποβαθμισμένη τουριστική εκπαίδευση σε ένα νησί που ζει από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΕΣΥ: Νέο σύστημα λειτουργίας για τα απογευματινά ιατρεία από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει

Τι αλλάζει το υπουργείο Υγείας στα απογευματινά ιατρεία που...

Στο «περιθώριο» οι σχολές που εκπαιδεύουν τουριστικά στελέχη- Η αγορά τα έχει ανάγκη

Υποβαθμισμένη τουριστική εκπαίδευση σε ένα νησί που ζει από...

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Η σημασία των αστικών κήπων ως ασπίδα απέναντι στην κλιματική κρίση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ο...

Στο παλιό ΚΤΕΟ Ηρακλείου θα πάνε τους μετανάστες

Έκανε αυτοψία κλιμάκιο του υπουργείου Μετανάστευσης-πιέζει η κατάσταση, δοκιμάζονται...