Γλώσσα του σώματος: Ποια σημάδια «μαρτυρούν» τους ερωτευμένους;

Ο έρωτας δεν κρύβεται... Μπορείτε να καταλάβετε αν κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας από τη γλώσσα του σώματός του!

Γλώσσα του σώματος: Ποια σημάδια «μαρτυρούν» τους ερωτευμένους;

Τα πρώτα στάδια μιας σχέσης είναι γεμάτα ενθουσιασμό και ρομαντισμό – μαθαίνετε νέα πράγματα για τον σύντροφό σας, δοκιμάζετε διαφορετικές εμπειρίες ανακαλύπτετε τα συναισθήματά σας.

Μπορεί να είστε έτοιμοι να φωνάξετε αυτή τη μαγική φράση… αλλά ίσως διστάζετε να κάνετε αυτή τη δήλωση πρώτοι από φόβο ότι δεν θα υπάρχει ανταπόκριση.

Αν και οι άνθρωποι εκφράζουν την αγάπη τους με διαφορετικούς τρόπους, υπάρχουν κάποια βασικά σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας, ακόμα κι αν δεν σας το έχει πει.

Πώς η γλώσσα τους σώματος «προδίδει» τον έρωτα
Το σώμα μας συχνά αποκαλύπτει τα βαθύτερα συναισθήματά μας, παρά τις προσπάθειές μας να τα κρύψουμε.

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Το υποσυνείδητό σας έχει την τάση να αντιλαμβάνεται πράγματα που μπορεί να μην είχατε παρατηρήσει καν συνειδητά.

Μπορείτε να καταλάβετε αν κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας από το πώς σας κάνει να νιώθετε αλλά και από το πώς συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται κοντά σας.

Μερικά σημάδια που «μαρτυρούν» ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθάνεται το ίδιο για εσάς περιλαμβάνουν:

Εγγύτητα
Αν κάποιος είναι ερωτευμένος, θα προσπαθήσει να «γεφυρώσει» το φυσικό χάσμα μεταξύ σας κάθε φορά που βρίσκει την ευκαιρία.

Έρχεται πιο κοντά σας όταν στέκεται όρθιος ή επιδιώκει να κάθεται δίπλα σας όταν υπάρχει θέση; Σκύβουν προς τα εσάς όταν μιλούν ή τοποθετούν το σώμα τους στο φυσικό σας χώρο;

Αν απαντήσατε «ναι» στις παραπάνω ερωτήσεις, είναι σαφές ότι το άτομο αυτό έχει την επιθυμία να βρίσκεται σωματικά κοντά σας.

Ένα άτομο που είναι ερωτευμένο μαζί σας θα έχει το σώμα του στραμμένο προς το μέρος σας, ειδικά τα γόνατα και τα πόδια του.

Άγγιγμα
Παρατηρήστε τη χρήση του αγγίγματος. Σας ακουμπάει ή αγγίζει το χέρι σας όταν μιλάτε;

Αν ο σύντροφός σας αποζητά το σωματικό σας άγγιγμα, αυτό είναι άλλη μια ένδειξη ότι μπορεί να είναι ερωτευμένος μαζί σας.

Προσοχή
Αν εστιάζει αποκλειστικά σε εσάς, «κρέμεται» από την κάθε σας λέξη και δεν αποσπάται υπερβολικά από άλλα ερεθίσματα τότε αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο σημάδι ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας και έχετε την αμέριστη προσοχή του.

Οπτική επαφή
Ένα βλέμμα έχει τη δύναμη να δημιουργήσει μια πολύ έντονη σωματική σύνδεση

Αν ο σύντροφός σας κοιτάει στα μάτια, αυτό επικοινωνεί πολλά για τις επιθυμίες του. Μπόνους πόντοι αν δεν μπορεί να μην χαμογελάει όταν βρίσκεται κοντά σας.

Προστατευτικές χειρονομίες
Όταν αγαπάμε κάποιον, θέλουμε την ασφάλειά του και φροντίζουμε να τοn προστατεύουμε ακόμα και ασυναίσθητα, είτε ανοίγοντας του τις πόρτες, είτε περπατώντας στην άκρη του δρόμου, είτε απλώνοντας το χέρι του μπροστά του σε μια διάβαση πεζών.

Αν ο σύντροφός σας είναι διατεθειμένος να σας δώσει ένα χέρι βοηθείας χωρίς δεύτερη σκέψη τότε νοιάζεται πραγματικά για εσάς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.