Γλυκά Νερά: Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον Αναγνωστόπουλο – Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό

Ημερομηνία:

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για όλα τα αδικήματα που του αποδίδονται
Να απορριφθούν όλα τα αιτήματα του κατηγορούμενου για τη αναγνώριση ελαφρυντικών στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ζήτησε η εισαγγελέας του δικαστηρίου Ευγενία Σταθουλοπούλου.

«Οι ένορκες βεβαιώσεις είναι διθυραμβικές, μέχρι το έγκλημα που διέπραξε είχε εξέχουσα υπηρεσιακή ζωή και μια καλή οικογενειακή ζωή. Τα εγκλήματα έχουν χαρακτήρα όμως που δικάστηκε, έχουν χαρακτήρα ειδεχθούς και έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην κοινωνία. Τι να κάνω όταν ακούω πως είχε ασφαλίσει τη γυναίκα του για να έχει μια καλή ζωή, αφού τη σκότωσε. Χάνεται αμέσως η ισορροπία» είπε η εισαγγελέας .

Και πρόσθεσε: «Είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Αδιανόητο το δικαστήριο να στηρίξει ελαφρυντικό στην λογική ότι ήταν ένας καλός οικογενειάρχης που εξόντωσε την οικογένειά του».

Ομόφωνα ένοχος για όλα τα αδικήματα
Σημειώνεται πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για όλα τα αδικήματα που του αποδίδονται.

Η πρόεδρος του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, Δήμητρα Αυγουστοπούλου, ανακοίνωσε την ετυμηγορία που τον κήρυξε ομόφωνα ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του περί βρασμού ψυχικής ορμής, θανάτωση του ζώου συντροφιάς και ψευδείς καταγγελίες στις αρχές.

Αυτή την ώρα αγορεύει η υπεράσπιση επί ελαφρυντικών για τον κατηγορούμενο, ζητώντας να του αναγνωριστεί αυτό του σύννομου βίου. Η υπεράσπιση ζήτησε να αναγνωριστεί στον καταδικασθέντα και το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Leolia Nautica...

Ζαχαρίας Χνάρης: «Συνεχίζουμε την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδιασμού,...

Τουρισμός για όλους 2026 – 2027: Αναρτήθηκαν...

Οσοι υπέβαλαν αίτηση αλλά δεν κληρώθηκαν στην πρώτη φάση...

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Leolia Nautica...

Ζαχαρίας Χνάρης: «Συνεχίζουμε την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδιασμού,...

Τουρισμός για όλους 2026 – 2027: Αναρτήθηκαν...

Οσοι υπέβαλαν αίτηση αλλά δεν κληρώθηκαν στην πρώτη φάση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στεγαστικά δάνεια: Από ρεκόρ σε ρεκόρ το 2026

Ένα στα πέντε στεγαστικά δάνεια στο πρώτο μισό του...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή 30 Αυγούστου 2026 σε όλη την Κρήτη

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...

Δήμος Πλατανιά:“Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο Φεστιβάλ ΓΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”,

“Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο Φεστιβάλ ΓΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”, του...

Γούρνες: «Πράσινο φως» με όρους για την επένδυση 1.614 κλινών της DIMAND

Με θετική γνωμοδότηση ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση για την...