Γωγώ Μηλάκη : Επίσκεψη στις επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Η Γωγώ Μηλάκη, Παθολόγος – Ογκολόγος,Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό “Για την Κρήτη μας” με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη,επισκέφθηκε τις στεγασμένες επιχειρήσεις στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου.Η κ. Μηλάκη συνάντησε επιχειρηματίες και εργαζόμενους με τους οποίους είχε εποικοδομητικό διάλογο.
Με αφορμή τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ΔΣ του ΣΕΒΠΗ, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού-Διασύνδεσης με Φορείς και Οργανώσεις και Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουριστικής προβολής, παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις της για τα προβλήματα του κλάδου, τις ελλείψεις των υποδομών μεταξύ των οποίων του οδικού δικτύου, της ύδρευσης του φωτισμού και της φύλαξης καθώς και το νέο νομοθετικό πλαίσιο με την ΕΤΒΑ.
“Η συμβολή των επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Ηρακλείου είναι σημαντική για την οικονομία της Κρήτης. Θέλουμε τα θεμέλια τους να είναι ισχυρά γι αυτό και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέα υπόθεση revenge porn στο Ηράκλειο: Αποπειράθηκε...

Συνελήφθη 27χρονος Ηρακλειώτης – Η γνωριμία τους με την...

Ηράκλειο: Ένα ολόκληρο χωριό στο πόδι για...

Εκρηκτικό το κλίμα στην περιοχή με τους άνδρες της...

Νέα υπόθεση revenge porn στο Ηράκλειο: Αποπειράθηκε...

Συνελήφθη 27χρονος Ηρακλειώτης – Η γνωριμία τους με την...

Ηράκλειο: Ένα ολόκληρο χωριό στο πόδι για...

Εκρηκτικό το κλίμα στην περιοχή με τους άνδρες της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στοιχεία – ΣΟΚ: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία μέσα σε μία δεκαετία στην Κρήτη

Τα στοιχεία που παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στο Επιμελητήριο...

Σύνοδος Κορυφής: Μήνυμα για ενότητα, ψυχραιμία και συνεργασία με ΗΠΑ

Στην σκιά της έντασης που έφεραν οι κινήσεις του...

Σε άμεσο κίνδυνο η ελαιοκαλλιέργεια στην Κρήτη – Οι παράγοντες που υποβαθμίζουν την τιμή του

Ετοιμάζει τον φάκελο η Περιφέρεια, για να ζητηθούν αποζημιώσεις...