Γωγώ Μηλάκη : Επίσκεψη στις επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Η Γωγώ Μηλάκη, Παθολόγος – Ογκολόγος,Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό “Για την Κρήτη μας” με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη,επισκέφθηκε τις στεγασμένες επιχειρήσεις στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου.Η κ. Μηλάκη συνάντησε επιχειρηματίες και εργαζόμενους με τους οποίους είχε εποικοδομητικό διάλογο.
Με αφορμή τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ΔΣ του ΣΕΒΠΗ, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού-Διασύνδεσης με Φορείς και Οργανώσεις και Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουριστικής προβολής, παρουσίασε τις θέσεις και τις προτάσεις της για τα προβλήματα του κλάδου, τις ελλείψεις των υποδομών μεταξύ των οποίων του οδικού δικτύου, της ύδρευσης του φωτισμού και της φύλαξης καθώς και το νέο νομοθετικό πλαίσιο με την ΕΤΒΑ.
“Η συμβολή των επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Ηρακλείου είναι σημαντική για την οικονομία της Κρήτης. Θέλουμε τα θεμέλια τους να είναι ισχυρά γι αυτό και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λευτέρης Αυγενάκης από το Αρκαλοχώρι: «Οι ενεργειακές...

Στην πανελλαδική εκδήλωση για την Ημέρα Ενεργειακών Κοινοτήτων 2026...

Στις εκδηλώσεις τιμής για τους Απόστρατους της...

«Τους ευχαριστούμε για την ανεκτίμητη υπηρεσία τους προς την...

Λευτέρης Αυγενάκης από το Αρκαλοχώρι: «Οι ενεργειακές...

Στην πανελλαδική εκδήλωση για την Ημέρα Ενεργειακών Κοινοτήτων 2026...

Στις εκδηλώσεις τιμής για τους Απόστρατους της...

«Τους ευχαριστούμε για την ανεκτίμητη υπηρεσία τους προς την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 8 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Δεν βρίσκουν εργαζόμενους για σεζόν – Περισσότερες από 80.000 κενές θέσεις εργασίας

Με περίπου 85.000 κενές θέσεις εργασίας ξεκίνησε η τουριστική...