Γώγος : Ίσως χρειαστεί παράταση μιας εβδομάδας το lockdown

Ημερομηνία:

Ίσως χρειαστεί να δοθεί παράταση μιας εβδομάδας στο lockdown, δήλωσε ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος εξηγώντας ότι υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση και παράλληλα έχουμε και την επιβάρυνση του συστήματος υγείας.

«Ο χειρότερος δυνατός συνδυασμός αυτή την στιγμή στην Αττική» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Σκάι και σημείωσε ότι αυτή η περίοδος είναι βαθιά κόκκινη περίοδος και ότι είναι κρίσιμο αυτό το 15νθήμερο.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι υπάρχει ζήτημα όσον αφορά τον βαθμό τήρησης των μέτρων και έκανε έκκληση για την σωστή εφαρμογή τους. Ωστόσο, φάνηκε αισιόδοξος για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων από τις 15 Μαρτίου και μετά.

Παράλληλα, σημείωσε πως από τα πρώτα που θα ανοίξουν είναι το λιανεμπόριο καθώς είναι το λιγότερο επιβαρυντικό ενώ σημείωσε πως όσο υπάρχει ο κορωνοιός θα μας απασχολούν οι μεταλλάξεις.

Ερωτηθείς για την Τσικνοπέμπτη είπε πως θα ήταν καλό να κάνουμε μόνοι μας λόγω της οικογενειακής διασποράς ενώ σχετικά με το Πάσχα δήλωσε ότι μπορεί να ανοίξουν οι εκκλησίες τότε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έως 27 ευρώ το κιλό ο μπακαλιάρος...

Το λινγκ πωλείται στα 16,80 ευρώ/κιλό, ενώ ο κατεψυγμένος...

Fuel Pass 2026: Τα μυστικά για την...

Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια για το Fuel Pass...

Έως 27 ευρώ το κιλό ο μπακαλιάρος...

Το λινγκ πωλείται στα 16,80 ευρώ/κιλό, ενώ ο κατεψυγμένος...

Fuel Pass 2026: Τα μυστικά για την...

Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια για το Fuel Pass...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: Τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν στην Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες

Συλλήψεις έγιναν και στα τρία περιστατικά Τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας...

Πέντε νέοι δημοτικοί αστυνομικοί ορκίστηκαν στο Δήμο Χερσονήσου

Πέντε νέοι δημοτικοί αστυνομικοί ορκίστηκαν στο Δημαρχείο Γουρνών, παρουσία...