GRECOTEL: Κακόβουλα και δυσφημιστικά τα άρθρα για τα δήθεν χρέη της εταιρείας!

Ημερομηνία:

Μετά από πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε αρκετά sites σχετικά με δήθεν χρέη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων GRECOTEL σε προμηθευτές και τράπεζες, λόγω της πτώσης του τουρισμού, η εταιρεία αντέδρασε έντονα και με αφορμή τις συγκεκριμένες ανώνυμες αναρτήσεις καταγγέλλει ως δυσφημιστικά, κακόβουλα και παραπλανητικά τα συγκεκριμένα άρθρα, αποστέλλοντας εξώδικα στα συγκεκριμένα sites από όπου προήλθαν οι δήθεν «αποκαλυπτικές» αυτές πληροφορίες.
Η GRECOTEL καταγγέλλει ως πρόχειρα και εντέχνως αυθαίρετα τα οικονομικά δήθεν συμπεράσματα που παρατίθενται στα κακόβουλα δημοσιεύματα που φέρουν πηχυαίους και προκλητικούς τίτλους που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και με τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιεύονται στο ΓΕΜΗ και είναι ευρέως και δημόσια προσβάσιμα.
Τα αναληθή αυτά και ψευδέστατα δημοσιεύματα έχουν ως στόχο να πλήξουν την άριστη φήμη και την υγιέστατη επιχειρηματική δραστηριότητα της GRECOTEL, ένα όνομα που αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο brand name και μια επιχείρηση που διαχειρίζεται 17.000 κλίνες, όπου πραγματοποιούνται πάνω από 2.000.000 διανυκτερεύσεις ετησίως, από 350.000 και πλέον επισκέπτες.
Η GRECOTEL αναγνωρίζει εμπάθεια και υστεροβουλία στα συγκεκριμένα ψευδέστατα και δυσφημιστικά άρθρα που διαστρεβλώνουν κατά το δοκούν τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης και επιχειρούν να δημιουργήσουν επίπλαστη εικόνα με σκοπό να δημιουργηθεί βλάβη στο κύρος και την φήμη της εταιρείας με εμφανέστατη την εξυπηρέτηση ανταγωνιστικών επιχειρηματικών συμφερόντων. Επιφυλάσσεται παράλληλα παντός δικαιώματός της για την αποκατάσταση κάθε βλάβης της εταιρείας ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μήνυμα Δημαρχου Ρεθύμνου για Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια...

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΔ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ...

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην έδρα της Περιφερειακής...

Με εορταστικές μελωδίες και χριστουγεννιάτικη διάθεση γέμισε σήμερα η...

Μήνυμα Δημαρχου Ρεθύμνου για Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια...

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΔ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ...

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην έδρα της Περιφερειακής...

Με εορταστικές μελωδίες και χριστουγεννιάτικη διάθεση γέμισε σήμερα η...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Ελληνική τραγωδία»: Οι φώκιες Monachus monachus κρύβονται σε σπηλιές για να γλυτώσουν από τους τουρίστες

Η μεσογειακή φώκια Μονάχους μονάχους, ένα από τα σπανιότερα...

Η Κρήτη στους “must go” προορισμούς του Condé Nast Traveler για το 2026

Δύο καθιερωμένοι, ελληνικοί προορισμοί, η Κρήτη και η Πελοπόννησος...

Ελληνικός τουρισμός: Ρεκόρ αφίξεων το 2025 και νέες προκλήσεις για το μέλλον

Η ισχυρή άνοδος της παγκόσμιας ταξιδιωτικής ζήτησης, σε συνδυασμό...

Χειμερινές διακοπές με voucher κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ

Για τους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων, οι τιμές επιδότησης παραμένουν...