ΓΣΕΕ:Μαζικά και ενωτικά -διαδηλώσαμε-διαμαρτυρηθήκαμε-απαιτήσαμε

Ημερομηνία:

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ
ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΜΕ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ-ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ

Χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν δυναμικό παρών σήμερα στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ στην πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο της 24ωρης Γενικής Απεργίας που έχει προκηρύξει η Συνομοσπονδία.
Με βασικό σύνθημα “όλων οι ζωές μετράνε”, πλήθος κόσμου απαίτησε για ακόμη μία φορά, να χυθεί άπλετο φως στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, να αποδοθούν ευθύνες και φυσικά να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.
Η ελληνική κοινωνία απαιτεί και διεκδικεί μεταξύ άλλων, τόσο για τους εργαζόμενους στις μεταφορές όσο και για το επιβατικό κοινό, άμεσα και σε βάθος απόδοση ευθυνών για την τραγωδία σύγχρονες ασφαλείς και φθηνές συγκοινωνιακές μεταφορές, μέτρα αυστηρού ελέγχου των κανόνων ασφαλείας, ολοκλήρωση των έργων εκσυγχρονισμού του συστήματος τηλεδιοίκησης και δευτεροβάθμιου ελέγχου.
Η Συνομοσπονδία, θα συνεχίσει τον αγώνα της ώστε να μην επιτρέψουμε, τα φαινόμενα της αδιαφάνειας, της συγκάλυψης και της μετάθεσης ευθυνών αλλά και τυχόν καθυστερήσεις να οδηγήσουν στη λήθη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διπλή χαρά για τις δίδυμες Δημοκρατία (Τίνα)...

Μαζί σε όλα, μαζί και στην δύσκολη περίοδο των...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Διπλή χαρά για τις δίδυμες Δημοκρατία (Τίνα)...

Μαζί σε όλα, μαζί και στην δύσκολη περίοδο των...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην ελίτ της Ευρώπης η Ελλάδα: Στις 5 χώρες με τις καθαρότερες θάλασσες για το 2026

Μαζί με ακόμη τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, οι ελληνικές παραλίες...

Το οικο- άγχος επηρεάζει την ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων

Ο Γεράσιμος Κολαῒτης μιλά στη Μάρθα Καϊτανίδη. Ολοένα και συχνότερα...