H Attica Group-Στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος στο έργο της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στη Ρόδο

Ημερομηνία:

ATTICA GROUP – ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ
ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

H Attica Group, και η Blue Star Ferries για άλλη μία φορά στέκονται αρωγοί στα προβλήματα των νησιών που εξυπηρετούν και δραστηριοποιούνται για την επίλυση των προβλημάτων που αυτά αντιμετωπίζουν.

Η Blue Star Ferries θέλοντας να συνδράμει την προσπάθεια της Πολιτείας και να διεκολύνει το έργο που επιτελούν οι πυροσβεστικές μας δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε στις 19.07.23 στη Ρόδο, προσέφερε δωρεάν την μετακίνηση των οχημάτων και του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος προς το νησί, για την ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων που ήδη επιχειρούν εκεί, συμβάλλοντας στο να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά.

Συγκεκριμένα η Blue Star Ferries με το πλοίο Blue Star 2 το οποίο εξυπηρετεί την γραμμή της Ρόδου, προσέφερε δωρεάν τις μετακινήσεις από τον Πειραιά και την Κω προς το νησί της Ρόδου 9 οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 26 πυροσβεστών.
H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 36 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 61 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 79 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 6 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 500.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΕΣΥ: Νέο σύστημα λειτουργίας για τα απογευματινά...

Τι αλλάζει το υπουργείο Υγείας στα απογευματινά ιατρεία που...

Στο «περιθώριο» οι σχολές που εκπαιδεύουν τουριστικά...

Υποβαθμισμένη τουριστική εκπαίδευση σε ένα νησί που ζει από...

ΕΣΥ: Νέο σύστημα λειτουργίας για τα απογευματινά...

Τι αλλάζει το υπουργείο Υγείας στα απογευματινά ιατρεία που...

Στο «περιθώριο» οι σχολές που εκπαιδεύουν τουριστικά...

Υποβαθμισμένη τουριστική εκπαίδευση σε ένα νησί που ζει από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΕΣΥ: Νέο σύστημα λειτουργίας για τα απογευματινά ιατρεία από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει

Τι αλλάζει το υπουργείο Υγείας στα απογευματινά ιατρεία που...

Στο «περιθώριο» οι σχολές που εκπαιδεύουν τουριστικά στελέχη- Η αγορά τα έχει ανάγκη

Υποβαθμισμένη τουριστική εκπαίδευση σε ένα νησί που ζει από...

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Η σημασία των αστικών κήπων ως ασπίδα απέναντι στην κλιματική κρίση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ο...

Στο παλιό ΚΤΕΟ Ηρακλείου θα πάνε τους μετανάστες

Έκανε αυτοψία κλιμάκιο του υπουργείου Μετανάστευσης-πιέζει η κατάσταση, δοκιμάζονται...