H Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Κρήτης στηρίζουν τη συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo2021.

Ημερομηνία:

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής

Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια του νησιού χρηματοδοτούν το περίπτερο συμμετοχής των κρητικών επιχειρήσεων στη φετινή έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo2021, που θα πραγματοποιηθεί στις 15-17 Οκτωβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την RΟΤΑ Α.Ε.

Η έκθεση δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για να γνωρίσει μια επιχείρηση τις καινοτομίες του κατασκευαστικού κλάδου, να δικτυωθεί εγχωρίως και να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην ελληνική επικράτεια, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και τη δυνατότητα να αναπτύξει εξαγωγική δραστηριότητα. Μέσω του Hosted Buyers Programme δύναται να πραγματοποιήσει Β2Β συναντήσεις με μεγάλες και εγνωσμένης αξίας κατασκευαστικές εταιρείες και εισαγωγείς δομικών υλικών από το εξωτερικό.

Στην έκθεση παρουσιάζονται: Δομικά Προϊόντα – Ξηρά Δόμηση, Μονωτικά Υλικά, Συστήματα Θερμομόνωσης, Στεγανοποιητικά Υλικά, Κονιάματα-Βελτιωτικά, Πλακάκια – Είδη Υγιεινής, Κουφώματα (Αλουμίνιου – P.V.C), Χρώματα, Δάπεδα – Ψευδοροφές, Κάγκελα (Inox – Αλουμινίου – Σιδήρου) – Είδη Κιγκαλερίας, Μάρμαρα – Γρανίτες – Πέτρες, Προϊόντα Τσιμέντου (Πλάκες – Κυβόλιθοι – Κανάλια), Πισίνες – Spa, Αίθρια – Πέργολες – Πολυκαρβονικά, Εργαλεία & Οικοδομικά Μηχ/Τα, Ανελκυστήρες κλπ.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος οι επιχειρήσεις παρακαλούνται, μέχρι την 30/07/2021, ν’ απευθύνονται στα οικεία Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια, ενώ για συμπληρωματικές πληροφορίες μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το γραφείο της Αντιπεριφέρειας Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας της Περιφέρεια Κρήτης.

Επικοινωνία:
• Επιμελητήριο Ηρακλείου: 2810 – 247036, email : stefanoudaki@edeh.gr
• Επιμελητήριο Χανίων: Ναταλία Κοτσάκη, 28210 – 52329, email: epimel@chania-cci.gr
• Επιμελητήριο Ρεθύμνης: Θεόδωρος Τσαούλης, 28310 – 57330, email : info@eber.gr
• Επιμελητήριο Λασιθίου: 28410 – 22231, email : info@epimlas.gr
• Γραφείο της Αντιπεριφέρειας: 2813 – 400234

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Κρήτη ο Μητσοτάκης στις 10 Οκτωβρίου...

Νέα επίσκεψη στην Κρήτη προγραμματίζει για τις 10 Οκτωβρίου...

ΕΜΥ: Αυτά είναι τα 24 ονόματα που...

Από τον «Άργο» και τη «Δωροθέα» μέχρι τον «Οδυσσέα»,...

Στην Κρήτη ο Μητσοτάκης στις 10 Οκτωβρίου...

Νέα επίσκεψη στην Κρήτη προγραμματίζει για τις 10 Οκτωβρίου...

ΕΜΥ: Αυτά είναι τα 24 ονόματα που...

Από τον «Άργο» και τη «Δωροθέα» μέχρι τον «Οδυσσέα»,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην Κρήτη ο Μητσοτάκης στις 10 Οκτωβρίου – Εγκαινιάζει τα πρώτα 10 χιλιόμετρα του νέου ΒΟΑΚ

Νέα επίσκεψη στην Κρήτη προγραμματίζει για τις 10 Οκτωβρίου...

ΕΜΥ: Αυτά είναι τα 24 ονόματα που θα πάρουν οι κακοκαιρίες τη νέα περίοδο

Από τον «Άργο» και τη «Δωροθέα» μέχρι τον «Οδυσσέα»,...

Κανένα ίχνος ζωής στα συντρίμμια της Πλάκας – Συνεχίζονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στα συντρίμμια εντοπίστηκε η τσάντα...

Πόσο και γιατί κινδυνεύουν οι έφηβοι από ανακοπή;

Τρεις θάνατοι εφήβων μέσα σε λίγες ημέρες ήταν αρκετοί...