Hράκλειο:Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της ΣΕΑΠ, Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Σπανουδάκη στον Δήμαρχο Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη.

Ημερομηνία:

Με τον Δήμαρχο Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη και αντιδημάρχους συναντήθηκε χθες στο δημαρχείο στις Γούρνες, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο Διοικητής της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σπανουδάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ ο Δήμαρχος τόνισε τη σημασία της παρουσίας της ΣΕΑΠ για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και την διαχρονική αναγνώριση και στήριξη της προσφοράς του έργου της από τον Δήμο Χερσονήσου.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και την παραδοχή ότι ο σχεδιασμός από κοινού είναι αναγκαίος για την αποτελεσματική αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων. Επίσης, εστίασαν στην αμοιβαία δέσμευση ενίσχυσης της συνεργασίας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Νίκος Σταυρουλάκης, Εμμανουήλ Πλευράκης, Δημήτριος Μπάτσης, Δέσποινα Πλευράκη και Σπύρος Κατσαμποξάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Ο παλμός της νέας γενιάς χορογράφων «χτύπησε»...

Με μεγάλη επιτυχία η παραγωγή «Βραδιά Νέων Χορογράφων» στην Αίθουσα...

Ηράκλειο:Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τις μελέτες οριοθέτησης...

Μια κομβική παρέμβαση για την περιβαλλοντική προστασία και την...

Ηράκλειο:Ο παλμός της νέας γενιάς χορογράφων «χτύπησε»...

Με μεγάλη επιτυχία η παραγωγή «Βραδιά Νέων Χορογράφων» στην Αίθουσα...

Ηράκλειο:Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τις μελέτες οριοθέτησης...

Μια κομβική παρέμβαση για την περιβαλλοντική προστασία και την...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Ελληνικό Μουσείο Αδελαΐδας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2026. Το...

Μακροζωία: Με μόλις 5′ περπάτημα παραπάνω την ημέρα προσθέτουμε χρόνια στη ζωή μας

Λίγα λεπτά μέτριας σωματικής δραστηριότητας μπορούν να μας βοηθήσουν...

Τοξική ατμόσφαιρα: Ο αέρας των ελληνικών πόλεων γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος

Τι δείχνουν τα στοιχεία. Ο αέρας που αναπνέουμε έχει γίνει...