Hράκλειο:Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της ΣΕΑΠ, Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Σπανουδάκη στον Δήμαρχο Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη.

Ημερομηνία:

Με τον Δήμαρχο Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη και αντιδημάρχους συναντήθηκε χθες στο δημαρχείο στις Γούρνες, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο Διοικητής της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σπανουδάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ ο Δήμαρχος τόνισε τη σημασία της παρουσίας της ΣΕΑΠ για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και την διαχρονική αναγνώριση και στήριξη της προσφοράς του έργου της από τον Δήμο Χερσονήσου.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και την παραδοχή ότι ο σχεδιασμός από κοινού είναι αναγκαίος για την αποτελεσματική αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων. Επίσης, εστίασαν στην αμοιβαία δέσμευση ενίσχυσης της συνεργασίας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Νίκος Σταυρουλάκης, Εμμανουήλ Πλευράκης, Δημήτριος Μπάτσης, Δέσποινα Πλευράκη και Σπύρος Κατσαμποξάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μεγάλη Εβδομάδα σε δικαστική αίθουσα: Η συγκλονιστική...

Η άλλη όψη της Μεγάλης Εβδομάδας. Μακριά από τα "αρώματα"...

Μεγάλη Παρασκευή πίσω από τα κάγκελα! Η...

Κατάνυξη, συμβολισμοί και έντονη συγκίνηση - Η μέρα που...

Μεγάλη Εβδομάδα σε δικαστική αίθουσα: Η συγκλονιστική...

Η άλλη όψη της Μεγάλης Εβδομάδας. Μακριά από τα "αρώματα"...

Μεγάλη Παρασκευή πίσω από τα κάγκελα! Η...

Κατάνυξη, συμβολισμοί και έντονη συγκίνηση - Η μέρα που...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ιστορικό χειρόγραφο που αγνοείται εδώ και έναν αιώνα βρέθηκε προς πώληση στο διαδίκτυο

Είχε εξαφανιστεί πριν από περισσότερο από έναν αιώνα και...

Τι αλλάζει στα διαβατήρια: Πώς θα ταξιδεύουμε από την Παρασκευή

Νέο Σύστημα Ελέγχου στην Ε.Ε. - Tι πρέπει να...

«Πάσχα στο χωριό» για τους περισσότερους λόγω ακρίβειας

Μειωμένη κατά 30% η ζήτηση για ταξίδια. Οι περισσότεροι Κρητικοί...

Μεγάλη Εβδομάδα σε δικαστική αίθουσα: Η συγκλονιστική μαρτυρία δικαστικής υπαλλήλου

Η άλλη όψη της Μεγάλης Εβδομάδας. Μακριά από τα "αρώματα"...