Hράκλειο:Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της ΣΕΑΠ, Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Σπανουδάκη στον Δήμαρχο Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη.

Ημερομηνία:

Με τον Δήμαρχο Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη και αντιδημάρχους συναντήθηκε χθες στο δημαρχείο στις Γούρνες, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο Διοικητής της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σπανουδάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ ο Δήμαρχος τόνισε τη σημασία της παρουσίας της ΣΕΑΠ για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και την διαχρονική αναγνώριση και στήριξη της προσφοράς του έργου της από τον Δήμο Χερσονήσου.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και την παραδοχή ότι ο σχεδιασμός από κοινού είναι αναγκαίος για την αποτελεσματική αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων. Επίσης, εστίασαν στην αμοιβαία δέσμευση ενίσχυσης της συνεργασίας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Νίκος Σταυρουλάκης, Εμμανουήλ Πλευράκης, Δημήτριος Μπάτσης, Δέσποινα Πλευράκη και Σπύρος Κατσαμποξάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Hράκλειο:Στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου η πρώτη...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Η έκθεση εκτός από ένα σημαντικό καλλιτεχνικό...

Ηράκλειο:Με τιμές τα αποκαλυπτήρια στον Αμύγδαλο Αστερουσίων...

Από τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και την Περιφέρεια Κρήτης Με...

Hράκλειο:Στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου η πρώτη...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Η έκθεση εκτός από ένα σημαντικό καλλιτεχνικό...

Ηράκλειο:Με τιμές τα αποκαλυπτήρια στον Αμύγδαλο Αστερουσίων...

Από τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και την Περιφέρεια Κρήτης Με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Θερμοκρασίες καλοκαιριού στην Κρήτη

Σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo.gr, η υψηλότερη θερμοκρασία...

Η Δομή Συσσιτίου Δήμου Ρεθύμνης ευχαριστεί τους υποστηρικτές του κοινωνικού της έργου

ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ (Σύμπραξη: Δ. Ρεθύμνης & ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς») ΤΗΛ...

Η Κρήτη της φύσης, του ανθρώπου και του πολιτισμού, ως ενιαίος βιώσιμος προορισμός με τη σφραγίδα της UNESCO»

Υπογραφή σύμβασης «Λειτουργικές Δράσεις της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης Ο.Χ.Ε....