Hράκλειο : Εξιχνιάστηκε υπόθεση ζωοκλοπής, που διαπράχτηκε σε περιοχή της Κρήτης

Ημερομηνία:

Εξιχνιάστηκε χθες (23.03.2020) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης υπόθεση ζωοκλοπής που διαπράχθηκε σε περιοχή του Νομού Ρεθύμνης για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη για παραβάσεις της Α.Δ. περί ζωοκλοπής και για κλοπή Δ. Χ. φορτηγού αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε κατά τον χρόνο αφαίρεσης των ζώων.

Ειδικότερα, την 07.03.2020 άγνωστος δράστης, σε περιοχή του Νομού Ρεθύμνης με την χρήση Δ.Χ φορτηγού αφαίρεσε από ποιμνιοστάσιο ημεδαπού 80 ζώα.
Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο δράστης είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο Δ.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας ημεδαπού και με αυτό προέβει στην εν λόγω ζωοκλοπή.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, χθές (23.03.2020) πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση σε περιοχή του Νομού Ηρακλείου, κατά την διάρκεια της οποίας διενεργήθηκαν έρευνες σε ποιμνιοστάσιο και λοιπούς χώρους ιδιοκτησίας του δράστη.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη μέρος των αφαιρεθέντων ζώων.
Επιπλέον, βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη το Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.
Επίσης κατασχέθηκε Ι.Χ Φορτηγό ιδιοκτησίας του δράστη.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου και Επαγγελματικοί Φορείς μαζί για...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Λύσεις με 1) αξιοποίηση του ακινήτου που...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Προσωρινά κρατούμενοι οι μεσάζοντες

Η διαδικασία ήταν μαραθώνιο και κράτησε ως τη νύχτα...

Δήμος Ηρακλείου και Επαγγελματικοί Φορείς μαζί για...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Λύσεις με 1) αξιοποίηση του ακινήτου που...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Προσωρινά κρατούμενοι οι μεσάζοντες

Η διαδικασία ήταν μαραθώνιο και κράτησε ως τη νύχτα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη για τη νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση σε επισιτισμό και τουρισμό

«Η νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον επισιτισμό και...

Αυξάνονται τα αποθέματα νερού στο Φράγμα Αποσελέμη – Άνοδος στάθμης και στη Λίμνη Κουρνά

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει ότι τις τελευταίες ώρες...

Πάσχα στη σκιά του πολέμου: Θρίλερ με το Άγιο Φως – Πώς θα φτάσει στην Ελλάδα

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, εν μέσω συγκρούσεων...