Hράκλειο:Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου στο Βενεράτο

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30/3 στο Βενεράτο το σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής με δωρεάν συμμετοχή, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου μέσω της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού σε συνεργασία με την Ομάδα ‘”Μέλισσες” με υπεύθυνο τον Φυσίατρο Λάζαρο Βακιρτζιάν.

Οι κάτοικοι του Βενεράτου παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον τα μαθήματα αντιμετώπισης πνιγμονής αλλά και λιποθυμίας και θέση ανάνηψης του θύματος καθώς και ΚΑΡΠΑ και μαθήματα χρήσης απινιδωτή.

Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Φιλαρέτη Δαφέρμου – Χρονάκη και ο Λάζαρος Βακιρτζιάν ευχαρίστησαν τους Συλλόγους Γονέων &Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Δημοτικού και Γυμνάσιου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βενεράτου για τη φιλοξενία.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα σεμινάρια επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε διαφορετικά σημεία και μέσα στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και σε χωριά του Δήμου Ηρακλείου. Το σεμινάριο θα επαναληφθεί στις Άνω Ασίτες την Κυριακή,27 Απριλίου 2025 στις 10:30 το πρωί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η αληθινή γεύση της Κρήτης στο 12ο...

Για 12η χρονιά, το Αρκαλοχώρι φιλοξένησε τον θεσμό που...

Πανεπιστήμιο Κρήτης: 3,35 εκατ. ευρώ από το...

Σοφία Ζαχαράκη: «Η φοιτητική στέγη είναι πολιτική ισότητας –...

Η αληθινή γεύση της Κρήτης στο 12ο...

Για 12η χρονιά, το Αρκαλοχώρι φιλοξένησε τον θεσμό που...

Πανεπιστήμιο Κρήτης: 3,35 εκατ. ευρώ από το...

Σοφία Ζαχαράκη: «Η φοιτητική στέγη είναι πολιτική ισότητας –...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το αυγουστιάτικο φεγγάρι «κατατροπώνει» την έκλειψη ηλίου: Άλλη μια ελληνική… πρωτιά

Η Ευρώπη ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα από τα σημαντικότερα...

Η φωτιά της Αττικοβοιωτίας απελευθέρωσε ενέργεια ίση με 6 ατομικές βόμβες της Χιροσίμα

Η mega–πυρκαγιά στην Αττικοβοιωτία απελευθέρωσε τουλάχιστον 380 TJ ενέργειας,...

Η αληθινή γεύση της Κρήτης στο 12ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας

Για 12η χρονιά, το Αρκαλοχώρι φιλοξένησε τον θεσμό που...