Hράκλειο:Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου στο Βενεράτο

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30/3 στο Βενεράτο το σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής με δωρεάν συμμετοχή, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου μέσω της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού σε συνεργασία με την Ομάδα ‘”Μέλισσες” με υπεύθυνο τον Φυσίατρο Λάζαρο Βακιρτζιάν.

Οι κάτοικοι του Βενεράτου παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον τα μαθήματα αντιμετώπισης πνιγμονής αλλά και λιποθυμίας και θέση ανάνηψης του θύματος καθώς και ΚΑΡΠΑ και μαθήματα χρήσης απινιδωτή.

Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Φιλαρέτη Δαφέρμου – Χρονάκη και ο Λάζαρος Βακιρτζιάν ευχαρίστησαν τους Συλλόγους Γονέων &Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Δημοτικού και Γυμνάσιου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βενεράτου για τη φιλοξενία.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα σεμινάρια επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε διαφορετικά σημεία και μέσα στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και σε χωριά του Δήμου Ηρακλείου. Το σεμινάριο θα επαναληφθεί στις Άνω Ασίτες την Κυριακή,27 Απριλίου 2025 στις 10:30 το πρωί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΕΕ: Νέοι κανόνες για τις χειραποσκευές και...

Το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο προβλέπει δωρεάν προσωπικό αντικείμενο και...

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος...

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για...

ΕΕ: Νέοι κανόνες για τις χειραποσκευές και...

Το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο προβλέπει δωρεάν προσωπικό αντικείμενο και...

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος...

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 1η Αυγούστου: Τα σπάνια ονόματα που γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 1η Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Αυτοψία στο φοινικόδασος της Πρέβελης: «Γλιτώσαμε τα χειρότερα»

«Σε μεγάλο μέρος της έκτασης η φωτιά πέρασε χωρίς...