Hράκλειο:Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου στο Βενεράτο

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30/3 στο Βενεράτο το σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής με δωρεάν συμμετοχή, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου μέσω της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού σε συνεργασία με την Ομάδα ‘”Μέλισσες” με υπεύθυνο τον Φυσίατρο Λάζαρο Βακιρτζιάν.

Οι κάτοικοι του Βενεράτου παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον τα μαθήματα αντιμετώπισης πνιγμονής αλλά και λιποθυμίας και θέση ανάνηψης του θύματος καθώς και ΚΑΡΠΑ και μαθήματα χρήσης απινιδωτή.

Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Φιλαρέτη Δαφέρμου – Χρονάκη και ο Λάζαρος Βακιρτζιάν ευχαρίστησαν τους Συλλόγους Γονέων &Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Δημοτικού και Γυμνάσιου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βενεράτου για τη φιλοξενία.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα σεμινάρια επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε διαφορετικά σημεία και μέσα στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και σε χωριά του Δήμου Ηρακλείου. Το σεμινάριο θα επαναληφθεί στις Άνω Ασίτες την Κυριακή,27 Απριλίου 2025 στις 10:30 το πρωί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Τοιχίο γέρνει επικίνδυνα προς τη θάλασσα...

Φόβους για την ευστάθεια τμήματος της παλιάς εθνικής οδού...

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης: Ένας...

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή...

Κρήτη: Τοιχίο γέρνει επικίνδυνα προς τη θάλασσα...

Φόβους για την ευστάθεια τμήματος της παλιάς εθνικής οδού...

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης: Ένας...

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μετεγκατάσταση: 1.400 αιτήσεις σε 48 ώρες για τα 10.000 ευρώ – Πού θα επεκταθεί το πρόγραμμα

Την επέκταση του προγράμματος μετεγκατάστασης προανήγγειλε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ,...

Γαλλία: Διαδηλωτής ακρωτηριάστηκε από χειροβομβίδα της αστυνομίας (vid)

Σοκ και οργή για τον βαρύτατο τραυματισμό του 20χρονου. Αιματηρή...