Η ανακοίνωση του ΚΚΕ για την συνάντηση Μητσοτάκη – Μακρόν

Ημερομηνία:

Οι εξαγγελίες του Κ. Μητσοτάκη απ’ το Παρίσι μεταφράζονται σε νέες θυσίες του ελληνικού λαού στο βωμό της κερδοφορίας του εγχώριου και του γαλλικού μεγάλου κεφαλαίου. Η μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις και το φιλοεπενδυτικό κλίμα που απαιτείται για την προσέλκυση και των γαλλικών επενδύσεων, προϋποθέτει νέα επίθεση στο εργατικό λαϊκό εισόδημα, γιατί κάποιος πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα.

Παράλληλα η αναφορά του πρωθυπουργού σε “σχέσεις καλής γειτονίας” στην Αν. Μεσόγειο διαψεύδονται από τη συνεχιζόμενη συμμετοχή της χώρας μας στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς στην περιοχή, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την κλιμάκωση της επιθετικότητας κατά του Ιράν.

Το δήθεν “ηχηρό μήνυμα” του Γάλλου προέδρου Μακρόν για την Τουρκία δεν εκφράζει τίποτα άλλο παρά τα σημερινά συμφέροντα των γαλλικών ομίλων απ’ τις εξορύξεις υδρογονανθράκων στη χώρα μας, που βρίσκονται στον αντίποδα των λαϊκών συμφερόντων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανδρέας Παπανδρέου – Ντοκιμαντέρ: Η «τελευταία πράξη»...

Σπάνια ντοκουμέντα, γιατροί και στενοί συνεργάτες φωτίζουν το δραματικό...

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για Αβραμόπουλο: Η Ν.Δ. έχει καταντήσει...

«Η περιβόητη “αριστεία” της Ν.Δ. έχει μόνιμη έδρα στις...

Ανδρέας Παπανδρέου – Ντοκιμαντέρ: Η «τελευταία πράξη»...

Σπάνια ντοκουμέντα, γιατροί και στενοί συνεργάτες φωτίζουν το δραματικό...

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για Αβραμόπουλο: Η Ν.Δ. έχει καταντήσει...

«Η περιβόητη “αριστεία” της Ν.Δ. έχει μόνιμη έδρα στις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Περιφέρεια Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση WARSAW FOOD EXPO 2026 στη Βαρσοβία

Με θετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης...

Hράκλειο : Η προτομή του Νίκου Ξυλούρη ξανά στη βάση της στην πλατεία Κύπρου στην Όαση

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Όλοι θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη, αγάπη και τιμή...