Η απάντηση της Άννας Ελευθεριάδου- Γκίκα για τις αντιδράσεις

Η απάντηση της Άννας Ελευθεριάδου- Γκίκα για τις αντιδράσεις. Με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα…

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα απάντησε η Άννα Ελυθεριάδου- Γκίκα στις αντιδράσεις και τις αιχμές που προκάλεσαν οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις της σε πρόσφατη συνέντευξη της σχετικά με τη σύγκριση των υποψηφίων της παράταξης του Γιώργη Μαρινάκη και των υπόλοιπων παρατάξεων.

Διαβάστε την απάντηση της:

“Απάντηση στη διαστρέβλωση της αλήθειας
Αγαπητοί Ρεθυμνιώτες,

Επειδή ο τόπος μας είναι μικρός και δόξα τω Θεώ γνωριζόμαστε όλοι καλά,

θεωρώ ανούσιο το ότι αναγκάζομαι να ξανασυστηθώ, για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου έναντι των ύβρεων περί «ρατσισμού» και «ελιτισμού».

Παιδί αγροτών εγώ, αμόρφωτων αλλά ικανότατων, γιατρός που δεν κάνει διακρίσεις όποιος κι αν έχει ανάγκη, πλούσιος, φτωχός, αλλοδαπός ή ντόπιος, ακαδημαϊκός ή απόφοιτος 3ης δημοτικού, έχω δώσει τις εξετάσεις μου στην κοινωνία.

Ό,τι είπα στο ραδιόφωνο διαστρεβλώθηκε, παραποιήθηκε εσκεμμένα κι έγινε λάσπη.

Λάσπη όμως που δεν μπορεί να κολλήσει πάνω μου, γιατί η στάση ζωής μου κι οι άνθρωποι που με περιβάλουν, κι είναι κάθε κοινωνικής τάξης, δείχνουν την απλότητα του βίου μου.

Ουδέποτε δήλωσα ότι οι μη έχοντες μόρφωση αποκλείονται από τα κοινά.

Είπα ότι είναι καλό να ασχοληθούν άνθρωποι συγκροτημένοι, πετυχημένοι στη δουλειά τους, με το θάρρος να δουν πέρα από τα στενά ατομικά τους συμφέροντα, και να νοιαστούν τον τόπο. Με θλίβει το ότι στοχοποιήθηκα προσωπικά με τόση κακία, γιατί είναι μακριά από μένα η εμπάθεια.

Με θλίβει όμως ακόμα πιο πολύ το ότι ακούγοντας τη συνέντευξη, δεν στάθηκαν στις ιδέες και το όραμα μου για το δήμο, ώστε να γίνεται πολιτικός διάλογος, γόνιμος και παραγωγικός, προς όφελος του Ρεθύμνου.

Εύχομαι τίμιο, ηθικό και χρήσιμο για τον τόπο μας αγώνα σε όλους όσους διεκδικούν την ψήφο των Ρεθυμνιωτών.

Δρ.Άννα ελευθεριάδου-Γκίκα Ιατρός Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

με τη «ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ» του Γιώργη Μαρινάκη”.

Διαβάστε την ανακοίνωση της παράταξης Ρέθυμνο Αξίζεις με επικεφαλής το Θοδωρή Νίνο σχετικά με τις δηλώσεις εδώ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.