Η Αποστολή του Ρεθυμνιακού για ΠΟΑ

Για τον Ρεθυμνιακό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, το τελευταίο για την κανονική περίοδο στην Σοχώρα, που θέλει να έχει την κατάληξη που είχε και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο «σπίτι» του

.Την νίκη που θα συνοδεύεται από μια πολύ καλή εμφάνιση έστω και αν από τον αυριανό αγώνα θα απουσιάσουν παίκτες που είχαν δώσει το παρών στο ματς με τον ΣΥΝΚΑ .

Το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί, αλλά και η θέληση των «κυανολεύκων» είναι ικανά να οδηγήσουν την  Ρεθυμνιώτικη ομάδα , στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Ρεθυμνιακός που διένυσε ένα αγωνιστικό 2019 με μια ιδιαίτερα θετική παρουσία θέλει να το κλείσει, λίγο πριν τις γιορτές με ένα «τρίποντο» που θα είναι ο καλύτερος εντός έδρας επίλογος, για τον «γέρο χρόνο» που φεύγει και ο πιο ελπιδοφόρος για εκείνον που έρχεται και για αρχή περιλαμβάνει 3 εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Ο Νίκος Καραδάκης δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Βασίλη Φοβάκη, Τρύφωνα Λαζαρίδη και Νώντα Μανιδάκη, η επιστροφή των οποίων έχει ήδη μπει στον προγραμματισμό για τις κρίσιμες αναμετρήσεις του 2020, το υπόλοιπο δυναμικό προετοιμάστηκε εντατικά με μοναδικό στόχο την νίκη.

Με το κλίμα να παραμένει πολύ καλό, έπειτα και από την πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο Α’ ημίχρονο που είχαν παρά τις απουσίες τους τα «δελφίνια» στο ματς με τον 4ο στην βαθμολογία Πανακρωτηριακό,ο Νίκος Καραδάκης έχει ήδη καταλήξει στα πλάνα του, αλλά και την αποστολή του Ρεθυμνιακού για τον αυριανό αγώνα. Ο έμπειρος τεχνικός  θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον Γιώργο Αντιασβίλι.

Η αποστολή αποτελείται από τους 

Δημητριάδη, Παλιεράκη, Κουδουνάκη, Μαρουλάκη, Μερτίρι, Ταμάμη, Μπούσδρα, Δροσάκη, Αντιασβίλι, Ψωρογιάννη, Καψαλάκη, Κοντορινάκη, Δασκαλάκη, Αντεμάϊ, Σουμά, Δελήμπαση, Τουρνάκη, Σηφακάκη και Σταύρε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.