Η Creta Farms επιστρέφει στην παραγωγή

Ημερομηνία:

Πήραν μπρος και πάλι οι μηχανές στην κρητική αλλαντοβιομηχανία Creta Farms ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα “ακινησίας” και αρχίζει και πάλι η παραγωγή προϊόντων αφού κατάφερε να προμηθευτεί τις απαραίτητες πρώτες ύλες.

Σύμφωνα με το mononews.gr , η εταιρεία φέρεται εξασφάλισε σε πρώτη φάση 150 τόνους χοιρινού κρέατος, -μια αρκετά ικανοποιητική ποσότητα δεδομένων των συνθηκών-, με χρήματα που μπόρεσε να συγκεντρώσει η νέα διοίκηση που ελέγχεται από τις πιστώτριες τράπεζες.

Η εκταμίευση της ενδιάμεσης χρηματοδότησης των 4 εκατ. ευρώ, η οποία αναμένεται από μέρα σε μέρα, αναμένεται να ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή της εταιρείας σε κανονικούς ρυθμούς, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάδειξης του νέου ιδιοκτήτη που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η εταιρεία, η οποία βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής εξαιτίας της ενδοοικογενειακής διαμάχης των αδελφών Δομαζάκη έχει χάσει σημαντικό έδαφος εξαιτίας της ουσιαστικής απουσίας της από τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται και η καταβολή ενός ακόμη μισθού στους περίπου 650 εργαζομένους που έχουν παραμείνει στην εταιρεία, ενώ στις 28 Νοεμβρίου έχει ορισθεί τριμερής συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους των εργαζομένων, την εταιρεία και το υπουργείο Εργασίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Φθινόπωρο στο Ρέθυμνο: Από τα χωριά στην...

Ο πολιτισμός στο Ρέθυμνο δεν περιορίζεται στη θερινή περίοδο,...

Ρέθυμνο:Μια όμορφη βράδια γεμάτη συγκίνηση και τέχνη...

Με αφορμή την προβολή της ταινίας μικρού μήκους της...

Φθινόπωρο στο Ρέθυμνο: Από τα χωριά στην...

Ο πολιτισμός στο Ρέθυμνο δεν περιορίζεται στη θερινή περίοδο,...

Ρέθυμνο:Μια όμορφη βράδια γεμάτη συγκίνηση και τέχνη...

Με αφορμή την προβολή της ταινίας μικρού μήκους της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related