«Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο»: Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του Channel 5 για τα Γλυκά Νερά

Ημερομηνία:

Το ντοκιμαντέρ ξετυλίγει το κουβάρι της δολοφονίας της Καρολάϊν και εστιάζει στο θέατρο που έπαιζε ο σύζυγος και δολοφόνος της επί 37 ημέρες.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ τα λέει όλα: «Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο». Και πράγματι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σύζυγος της Καρολάϊν, έπαιζε θέατρο και παρουσιαζόταν ως ο θλιμμένος και σοκαρισμένος από τη δολοφονία της γυναίκας του.

Αρχικά φάνηκε ότι είχε ξεγελάσει τους πάντες και ότι κανείς δεν θα έφτανε στα ίχνη του. Είχε προσπαθήσει να σκηνοθετήσει το τέλειο έγκλημα. Μέχρι και τον σκύλο του σκότωσε για να φανεί πιο πειστικός. Είχε πει ότι οι δράστες με σκοπό τη ληστεία μπήκαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάϊν ενώ χτύπησαν και φίμωσαν τον ίδιο. Φεύγοντας σκότωσαν και το σκύλο.

https://youtu.be/SuBUCsNdnaY

Στην ιστοσελίδα του Channel 5, παραγωγού του ντοκιμαντέρ το οποίο έχει διάρκεια μιάμισης ώρας, η περιγραφή για το έγκλημα ξεκινάει: «Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα»

Το ημερολόγιο και τα ηχητικά ντοκουμέντα

Μεγάλο βάρος το ντοκιμαντέρ ρίχνει στο ημερολόγιο της Καρολάϊν, το οποίο βοήθησε τους αστυνομικούς να καταλάβουν ότι η σχέση της δολοφονημένης δεν ήταν τόσο ειδυλλιακή όσο ήθελε να την παρουσιάζει ο άνδρας που της στέρησε τη ζωή.

Στο ντοκιμαντέρ επίσης υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα όπως αυτά που είχε παρουσιάσει αποκλειστικά το Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, τον Οκτώβριο του 2021, από τις κλήσεις του συζυγοκτόνου στην Άμεση Δράση. Επίσης μιλάει και ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νεων», Βασίλης Λαμπρόπουλος που είχε ασχοληθεί με τη δολοφονία.

Ήταν τότε που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποτίθεται ότι ήταν δεμένος και φιμωμένος και τηλεφωνούσε στην Άμεση Δράση βγάζοντας άναρθρες κραυγές για να τους πει ότι στο σπίτι του είχε γίνει ληστεία.

Τότε σε ένα ανατριχιαστικό ντοκουμέντο ο καθ ομολογία δολοφόνος είπε τη λέξη «βοήθεια» στην αστυνομικό και μετά της είπε τελικά την οδό και την περιοχή. Στο τηλεφώνημα αυτό επιχειρούσε να πείσει ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ ενώ ζήτησε και ασθενοφόρο.

Τότε ήταν που είχε πει πως κατάφερε να σχηματίσει τον αριθμό «100» πατώντας το πληκτρολόγιο με τη μύτη (αφού ήταν δεμένος) ύστερα από πολλές προσπάθειες που είχε κάνει.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: «Ξεκάθαρα εκλάπησαν από...

Το διήμερο συνέδριο «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον...

Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις στο...

Επαναλειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιδόματος Παιδιού Α21, προκειμένου...

Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: «Ξεκάθαρα εκλάπησαν από...

Το διήμερο συνέδριο «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον...

Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις στο...

Επαναλειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιδόματος Παιδιού Α21, προκειμένου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: «Ξεκάθαρα εκλάπησαν από τον λόρδο Έλγιν»

Το διήμερο συνέδριο «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον...

Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις στο επίδομα παιδιού Α21

Επαναλειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιδόματος Παιδιού Α21, προκειμένου...

«e-honey»: Ψηφιακό «μάτι» στο μέλι – Πρόστιμα έως 10.000 ευρώ για παραγωγούς και εμπόρους

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα θα καταγράφει την παραγωγή, τις εισαγωγές,...

Επίδομα θέρμανσης 2026: Η ημερομηνία-κλειδί για τα νέα ποσά και την πρώτη πληρωμή

Ποια είναι τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Περισσότερα χρήματα για...