Η Ελένη Τσαντηράκη με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη

Η Ελένη Τσαντηράκη με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη. Η Ελένη Τσαντηράκη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της με τον Αλέξανδρο…

Η Ελένη Τσαντηράκη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για να πάει «Η Κρήτη Μπροστά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπώ τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα την πανέμορφη Κρήτη, ένα υπέροχο νησί με μεγάλη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά αλλά και με ανθρώπους που τους διακρίνει η αγωνιστικότητα και η δυναμικότητα.

Για να πάει μπροστά ο τόπος που λατρεύω, για να πάει η Κρήτη Μπροστά, χρειάζεται άμεσα βελτίωση των υποδομών αλλά και αλλαγές που θα μας οδηγήσουν από το παλιό προς το καινούργιο. Απαιτείται τεχνογνωσία και εξειδίκευση από ανθρώπους με όραμα, ικανούς, με σχέδιο, που μπορούν να κάνουν την θεωρία πράξη και που θέλουν να φέρουν την αλλαγή. Με αυτό το στόχο έθεσα την υποψηφιότητά μου ως περιφερειακή σύμβουλος δίπλα στον υπ. Περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη και δίπλα σε μία μεγάλη ομάδα νέων, φωτεινών, ταλαντούχων, άξιων και εργατικών ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους και που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους και που αποτελούν το φωτεινό αύριο ενάντια στο βαλτωμένο σήμερα.

Οδηγό της ζωής μου έχω την προσφορά στα δημόσια πράγματα και μετά από πολύτιμη διαδρομή στα κοινά του Ηρακλείου και μακρά πορεία στα μονοπάτια της τοπικής μου κοινωνίας γνωρίζω πως το εγχείρημα θα είναι δύσκολο και ο δρόμος ανηφορικός.

Έχοντας όμως τη γνώση και την εμπειρία μέσω της έντονης κοινωνικής μου δράσης, της προσφοράς μου στο συνάνθρωπο καθώς και της ευαισθησίας που επιδεικνύω σε θέματα που αφορούν ευαίσθητες πληθυσμιακές κοινωνικές ομάδες, επιθυμώ μέσω των προκλήσεων αυτών να προάγω τον πολιτισμό, την κοινωνική φροντίδα, το αίσθημα αλληλεγγύης, την διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής, την καινοτομία, όλους τους τομείς του τουρισμού, την προστασία του περιβάλλοντος, την παιδεία, την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους και γενικά να συμβάλλω στη βελτίωση των υποδομών μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες και αποτελεσματικές δράσεις με κύριο σκοπό την ενίσχυση της ποιότητας της ζωής του κρητικού λαού.

Ο υπ. Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και όλη η ομάδα θα εργαστεί με γνώμονα την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον μέσω της αμέριστης συνεργασίας ανθρώπων που θέλουν… και μπορούν. Αποδεδειγμένα!
Πάμε λοιπόν για κάτι νέο! Πάμε την Κρήτη μπροστά για το καλό όλων!

Τα σχόλια είναι κλειστά.