Η Ευχαριστήρια Επιστολή του Υποστρατήγου Π.Σ. Νικου Λαγουδάκη

Ημερομηνία:

Στην Κρήτη ο Περιφερειακός διοικητής Νίκος Λαγουδάκης κατάφερε ένα ιστορικό ρεκόρ σε ότι αφορά την μείωση των πυρκαγιών.

Ο κ. Λαγουδάκης προήχθη στο βαθμό του αντιστρατήγου του Πυροσβεστικού Σώματος και κρίθηκε ευδοκίμως τερματίσας την σταδιοδρομία του.

Ο ίδιος με επιστολή του ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν στο πλευρό του αλλά και φορείς της Κρήτης που βοήθησαν στο έργο της Πυροσβεστικής.

Η Ευχαριστήρια Επιστολή του Υποστρατήγου:

«Μετά από τριάντα δύο χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας στους κόλπους του Πυροσβεστικού Σώματος, έφτασε η ώρα να κλείσει εδώ στην Κρήτη, ένας από τους πιο σημαντικούς και καθοριστικούς κύκλους της ζωής μου, ο κύκλος της Υπηρεσίας μου στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Έπειτα από δυο χρόνια ως Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ρεθύμνης και έναν χρόνο μετά, από τη θέση του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, αισθάνομαι υπερήφανος για τη συλλογική προσπάθεια όλων των συναδέλφων, η οποία τεκμηριώνεται από τα ιστορικά χαμηλά αποτελέσματα καμένων εκτάσεων, τόσο στον Νομό Ρεθύμνης όσο και στην Περιφέρεια Κρήτης.

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω όλους εσάς προσωπικά που συνεργαστήκατε αγόγγυστα και υπερβάλατε εαυτόν οποτεδήποτε και οπουδήποτε κληθήκατε, ανταποκρινόμενοι πιστά στα καθήκοντα σας, φέρνοντας αξιοθαύμαστα αποτελέσματα, προς όφελος του κοινού συμφέροντος και δη των πολιτών της Κρήτης.

Το ιστορικό ρεκόρ όμως αυτό των αποτελεσμάτων, δεν προήρθε τυχαία. Πέραν των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης, συμμετείχαν ενεργά και άλλες Υπηρεσίες, οι οποίες ανταποκρίθηκαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, άμεσα σε κάθε μας κλήση για υποστήριξη, τόσο σε επιχειρησιακό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο πρόληψης και αποτροπής, η κάθε μια από τη δικό της μετερίζι.

Ξεχωριστά λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για τη συνεχή προσφορά στο Πυροσβεστικό Σώμα τόσο σε επίπεδο Υποστήριξης και προγραμμάτων εξοπλισμού όσο και Καταστολής με μηχανοκίνητα μέσα, όλους τους Δημάρχους και τα τμήματα Πολιτικής Προστασίας της Κρήτης για την πολύτιμη συνεργασία, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τη Διεύθυνση Δασών για τον επαγγελματισμό και το συνεχές έργο, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα για την αδιάλειπτη συνδρομή τους, τους Εθελοντές για τη διαρκή προσφορά τους, καθώς και τα Μ.Μ.Ε. για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών.

Κλείνοντας, σας εύχομαι ολόψυχα υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, καλή συνέχεια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και οι «Τρεις Παίδες εν Καμίνω» να σας προστατεύουν».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου και επίσημα ο Χρήστος...

Και επίσημα αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου είναι ο Χρήστος Παπαδάκης....

Συναυλία με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο Πολιτιστικό...

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας...

Αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου και επίσημα ο Χρήστος...

Και επίσημα αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου είναι ο Χρήστος Παπαδάκης....

Συναυλία με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο Πολιτιστικό...

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στοπ από το ΣτΕ στο οικολογικό έγκλημα στη Μήλο

Το ανώτατο δικαστήριο έπαυσε τις εργασίες και ανέστειλε την...

Αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου και επίσημα ο Χρήστος Παπαδάκης

Και επίσημα αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου είναι ο Χρήστος Παπαδάκης....

Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων: Γιατί βγήκαν εκτός ελληνικής αγοράς 230 φάρμακα

Διευκρινίσεις από τον ΕΟΦ για τον κατάλογο με τα...

Συναυλία με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας...