Η Φώφη Γεννηματά απειλεί τον Γιώργο Παπανδρέου

Η Φώφη Γεννηματά απειλεί τον Γιώργο Παπανδρέου . Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Παπανδρέου ….

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Παπανδρέου να δοκιμάζεται ξανά και μάλιστα με τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια για συμβιβασμούς!

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έχει στείλει τελεσίγραφο στον πρώην πρωθυπουργό και σύμφωνα με τους συνεργάτες της, ειναι αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέρμα.

Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να μην είναι βουλευτής και ως εκ τούτου να μην ψηφίζει για τη συμφωνία των Πρεσπών. Ωστόσο η Φώφη διακρίνει στη στάση του πρώην πρωθυπουργού σημάδια που ενθαρρύνουν τα σχέδια Τσίπρα για τη συγκρότηση της κεντροαριστεράς…

Για αυτό και έχει διαμηνύσει ή απειλήσει – όπως χαρακτηριστικά περιγράφουν πρόσωπα που γνωρίζουν λεπτομέρειες, ακόμη και να μην τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια των επικείμενων εθνικών εκλογών!

Η Φώφη Γεννηματά – λένε οι ίδιες πηγές, έχει αποφασίσει να βάλει τέρμα στον πολυκομματικό χαρακτήρα του Κινήματος Αλλαγής και στις προσωπικές τακτικές, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, δηλαδή τη διάλυση του ΚΙΔΗΣΟ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.