Η ηχηρή απάντηση Κουτεντάκη στη «λασπολογία»

Καταγγέλλει ότι είναι ψέμα το δημοσίευμα περί «φιάσκου» στη συνάντηση Αυγενάκη-Σαββίδη

Ο κ. Κουτεντάκης είχε την τύχη να συνοδεύει τον κ. Αυγενάκη στη συνάντηση που έγινε στο “Makedonia Palace” και σε σημερινή του δήλωση καταγγέλλει ότι όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα είναι ψέματα, ενώ υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που στηρίζει αυτή την άποψη.

Μάλιστα, ο Μεσαρίτης παράγοντας υπεραμύνεται των προσπαθειών που κάνει ο συντοπίτης του Υφυπουργός για ένα καλύτερο μέλλον στον αθλητισμό.

Η δήλωση Κουτενάκη που αναρτήθηκε στην προσωπική του σελίδα είναι η εξής:

«Αν διάβαζα Documento και πίστευα τον Βαξεβάνη, σίγουρα θα παρέμενε στη κυβέρνηση, ακόμα ως σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο κόσμος κατάλαβε και η δημοσιογραφία τύπου Βαξεβάνη κατέρρευσε.

Ήμουν εκεί στη πρώτη, ανεπίσημη, συνάντηση γνωριμίας του Υφυπουργού Αθλητισμού και του Προέδρου του ΠΑΟΚ, ήμουν δίπλα, παρακολούθησα τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη. Όλα όσα περιγράφει ο Βαξεβανης είναι ένα ψέμα. Ένα ψέμα το οποίο προσπαθεί με κόπο να χτίσει ο αυτός και η παρέα του.

Και όλα κατέρρευσαν μέσα σε λίγα λεπτά, όταν η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ παρουσίασε τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν. Δηλαδή μια συνάντηση γνωριμίας, όπως ήδη είχε ανακοινωθεί επισήμως, εξελίχθηκε σε ουσιαστική συζήτηση μεταξύ των δύο αντρών, διάρκειας πάνω από μιάμιση ώρα. Μια συζήτηση που έγινε δημόσια στο LOBBY του ξενοδοχείου και που βεβαίως, δικαίως, και οι δυο δεν ήθελαν να βρίσκονται οι κάμερες από κοντά. Διότι, όταν θέλεις να χτίσεις μια επαφή, όταν θέλεις να δημιουργήσεις στέρεες βάσεις συνεργασίας, δεν χρειάζεσαι κάμερες συνεχώς γύρω σου, χρειάζεσαι καλή διάθεση και ειλικρινή διάλογο. Και αυτό έγινε και χαίρομαι που την ίδια στιγμή και ο ίδιος ο Υφυπουργός με ανακοίνωση του διέψευσε όλα αυτά που με πάθος προωθούσε το Documento και μια σειρά ελάχιστοι εναπομείναντες Συριζαίοι.

Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, ζώντας από κοντά την αγωνία όλων των παραγόντων του ποδοσφαίρου, ερασιτεχνικού και επαγγελματικού, έχω να πω ότι είναι η πρώτη που φορά που γίνεται μια τόσο σοβαρή, τόσο δυναμική, προσπάθεια αντιμετώπισης της βίας. Με αποφασιστικότητα και κυρίως με πολιτική βούληση. Τέτοιου είδους κοντυλοφόροι δεν θα σταθούν εμπόδιο. Είμαι βέβαιος και απ όσα μπορώ να ξέρω από τη μικρή μου εμπειρία είναι βέβαιο ότι και κανένας εκ των σοβαρών ποδοσφαιρικών παραγόντων δεν θα αδιαφορήσει .Είμαστε εδώ να επικροτήσουμε το σωστό, να στηρίξουμε το δίκαιο και να καυτηριάσουμε το ψέμα.

Δεν τρώμε κουτόχορτο κύριε Βαξεβάνη.

Πρέπει να βρίσκεσαι σε μεγάλη απόγνωση για να τα κάνεις όλα αυτά…

Οι φωτογραφίες είναι από το Makedonia Palace κατά την συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Λευτέρη Αυγενάκη με τον κ. Ιβάν Σαββίδη και η φωτογραφία που είναι μαζί ο Υφυπουργός με τον κ. Σαββίδη είναι μετά το τέλος της μεταξύ τους συνάντησης».

neakriti.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.