Η Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά για το γυμνάσιο Κολυμβαρίου

Ημερομηνία:

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι Ανθούσης Δημήτρης Υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά , Νταγκουνάκης Μανώλης και Κουμάκη Αλεξία δημοτικοί σύμβουλοι Πλατανιά για την κατάσταση στο γυμνάσιο Κολυμβαρίου.

“Μετά και την εκ νέου διαμαρτυρία του 15/μελούς μαθητικού συμβουλίου του γυμνασίου Κολυμβαρίου, για την καθυστέρηση έργων ανάπλασης του σχολικού συγκροτήματος στο Κολυμβάρι, εκφράζουμε τον έντονο προβληματισμό μας και την ανησυχία μας, καθώς με την εκ νέου καθυστέρηση των εργασιών, παρατείνετε η παραμονή των προβλημάτων στην εύρυθμη παιδαγωγική λειτουργεία τόσο του Γυμνασίου όσο και του Λυκείου Κολυμβαρίου.

Το Γυμνάσιο συγκεκριμένα στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Ε.Δ. στον Ταυρωνίτη , με ελλιπείς υποδομές ,εργαστηρίων φυσικής & χημείας, ελλείψεις χώρου άθλησης , αίθουσας πολλαπλών χρήσεων , Η/Υ, βιβλιοθήκης , που αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών.

Τα προβλήματα ζουν και βασιλεύουν! Εκφράζουμε την πλήρη στήριξη μας στην μαθητική και σχολική κοινότητα του Γυμνασίου & Λυκείου Κολυμβαρίου και καλούμε εδώ και τώρα τους θεσμοθετημένους φορείς να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να εξασφαλίσουν άμεσα την εντατικοποίηση και πρόοδο των εργασιών έτσι ώστε να περατωθεί το έργο στην ώρα του βάζοντας ένα τέλος στην ταλαιπωρία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ανθούσης Δημήτρης Υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά
Νταγκουνάκης Μανώλης Δημοτικός Σύμβουλος Πλατανιά
Κουμάκη Αλεξία Δημοτική Σύμβουλος Πλατανιά”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Συνελήφθη έγκλειστος σωφρονιστικού καταστήματος, κατηγορούμενος για...

Βρέθηκαν και εκριζώθηκαν -35- δενδρύλλια κάνναβης και τμήματα νωπών...

Δήμος Χανίων: Πολύτιμη στήριξη από τοπικές επιχειρήσεις...

Με έμπρακτη στήριξη προς τις οικογένειες που το έχουν...

Χανιά:Συνελήφθη έγκλειστος σωφρονιστικού καταστήματος, κατηγορούμενος για...

Βρέθηκαν και εκριζώθηκαν -35- δενδρύλλια κάνναβης και τμήματα νωπών...

Δήμος Χανίων: Πολύτιμη στήριξη από τοπικές επιχειρήσεις...

Με έμπρακτη στήριξη προς τις οικογένειες που το έχουν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

GRANDIS: Νέες προτάσεις πολιτικής για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Κρήτη

Πρακτικές προτάσεις για να αποκτήσουν περισσότερες γυναίκες επιχειρηματίες πρόσβαση...

Ρέθυμνο:Πρόγραμμα Πανηγύρεως Παναγίας Ελευθερωτρίας Άνω Καλλιθέας

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΑΝΩ...