Η Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά για το γυμνάσιο Κολυμβαρίου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά για το γυμνάσιο Κολυμβαρίου. Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι Ανθούσης Δημήτρης Υποψήφιος Δήμαρχος…

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι Ανθούσης Δημήτρης Υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά , Νταγκουνάκης Μανώλης και Κουμάκη Αλεξία δημοτικοί σύμβουλοι Πλατανιά για την κατάσταση στο γυμνάσιο Κολυμβαρίου.

“Μετά και την εκ νέου διαμαρτυρία του 15/μελούς μαθητικού συμβουλίου του γυμνασίου Κολυμβαρίου, για την καθυστέρηση έργων ανάπλασης του σχολικού συγκροτήματος στο Κολυμβάρι, εκφράζουμε τον έντονο προβληματισμό μας και την ανησυχία μας, καθώς με την εκ νέου καθυστέρηση των εργασιών, παρατείνετε η παραμονή των προβλημάτων στην εύρυθμη παιδαγωγική λειτουργεία τόσο του Γυμνασίου όσο και του Λυκείου Κολυμβαρίου.

Το Γυμνάσιο συγκεκριμένα στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Ε.Δ. στον Ταυρωνίτη , με ελλιπείς υποδομές ,εργαστηρίων φυσικής & χημείας, ελλείψεις χώρου άθλησης , αίθουσας πολλαπλών χρήσεων , Η/Υ, βιβλιοθήκης , που αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών.

Τα προβλήματα ζουν και βασιλεύουν! Εκφράζουμε την πλήρη στήριξη μας στην μαθητική και σχολική κοινότητα του Γυμνασίου & Λυκείου Κολυμβαρίου και καλούμε εδώ και τώρα τους θεσμοθετημένους φορείς να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να εξασφαλίσουν άμεσα την εντατικοποίηση και πρόοδο των εργασιών έτσι ώστε να περατωθεί το έργο στην ώρα του βάζοντας ένα τέλος στην ταλαιπωρία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ανθούσης Δημήτρης Υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά
Νταγκουνάκης Μανώλης Δημοτικός Σύμβουλος Πλατανιά
Κουμάκη Αλεξία Δημοτική Σύμβουλος Πλατανιά”

Τα σχόλια είναι κλειστά.