Η ΝΔ για τα δημοσιεύματα περί προσγείωσης αεροπλάνου του Μαδούρο στην Ελλάδα

Ημερομηνία:

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τα δημοσιεύματα για πολυάριθμες προσγειώσεις κρατικών αεροσκαφών της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά και τις νέες αποκαλύψεις του “Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής” για τις πολυάριθμες προσγειώσεις τους τελευταίους μήνες, αεροσκαφών που ανήκουν στην κρατική εταιρεία πετρελαίου της Βενεζουέλας στα αεροδρόμια του Ηρακλείου και της Καβάλας, η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Θυμίζουμε ότι το Μαξίμου αντιμετώπισε αρχικά με ειρωνείες και αστειάκια το γεγονός ότι στις 2 Μαρτίου του 2019, κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας, στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Χόρχε Αρεάσα, προσγειώθηκε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και παρέμεινε για περισσότερες από 4 ώρες επί ελληνικού εδάφους.

Και αυτό συνέβη, παρότι ότι οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης του Μαδούρο δεν γίνονται δεκτοί από κανένα άλλο κράτος της Ε.Ε. Στην αρχή το Μαξίμου προσπάθησε να αποκρύψει τα πραγματικά γεγονότα, αλλά όταν η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας παραδέχτηκε με δημόσια ανακοίνωσή της την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Βενεζουέλας, αναγκάστηκε να παραδεχτεί την αλήθεια.

Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος θα απαντήσει ευθέως για το αν πράγματι έχουν πραγματοποιηθεί οι συγκεκριμένες πτήσεις. Και κυρίως αναμένουμε να εξηγήσει στους πολίτες ποιους ακριβώς σκοπούς εξυπηρετούν τα πάρε – δώσε της κυβέρνησης Τσίπρα με το τυραννικό καθεστώς του κ. Μαδούρο».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χάρης Καστανίδης: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με...

Ο Χάρης Καστανίδης ανακοίνωσε την παραίτησή του από το...

Οι ΗΠΑ απάντησαν στην ειρηνευτική πρόταση 14...

Τα στάδια για ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Πρόοδος σημειώνεται στις...

Χάρης Καστανίδης: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με...

Ο Χάρης Καστανίδης ανακοίνωσε την παραίτησή του από το...

Οι ΗΠΑ απάντησαν στην ειρηνευτική πρόταση 14...

Τα στάδια για ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Πρόοδος σημειώνεται στις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αγρότες: Επιστροφή στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ – Ποιοι απαλλάσσονται από πρόστιμα και δηλώσεις

Νέα ρύθμιση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών δίνει τη...

Επαναπατρισμός θησαυρών: Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαιότητες που είχαν κλαπεί από αρχαιοκάπηλους

Στην Ελλάδα επέστρεψαν 26 αρχαία αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί...

Ο Μανώλης Κονταρός μιλάει για τους απόδημους Κρήτες

Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης είναι ο καλεσμένος στο 7ο...