Η Ντόρα Μπακογιάννη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη

Χθες, μετά τα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε στον “Alpha”,τη Ντόρα Μπακογιάννη σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση.

Η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τα δύσκολα χρόνια της εξορίας περιγράφοντας τη σκληρή στιγμή που με τη μητέρα της έβλεπαν το λιμάνι του Πειραιά να χάνεται από τα μάτια τους ενώ ταξίδευαν για Ιταλία.

Θυμήθηκε τα φοιτητικά της χρόνια στο Παρίσι αλλά και το πώς αντέδρασε η Μαρίκα Μητσοτάκη όταν είδε σε αφισοκολλημένη αγγελία πως η κόρη της ψάχνει δουλειά ως μπέιμπι σίτερ, ενώ αποκάλυψε πως, όταν γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο Παύλο Μπακογιάννη, τσακώθηκαν με το πρώτο «καλησπέρα» γιατί εκείνος έθιξε τον πατέρα της.

Περιέγραψε το σοκ που υπέστη και τις δύσκολες μέρες που ακολούθησαν όταν η 17 Νοέμβρη δολοφόνησε τον άνδρα της, αλλά και το πώς διαχειρίστηκε τη δική της απόπειρα κάποια χρόνια αργότερα.

Αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση αγάπης που είχαν οι γονείς της, παραδέχτηκε πως ερωτεύτηκε πολύ τον Ισίδωρο Κούβελο, κάτι που δεν περίμενε να της ξανασυμβεί αφότου έμεινε χήρα, ενώ σχολίασε με χιούμορ τον μύθο της «γκαντεμιάς» που ακολουθεί το όνομα «Μητσοτάκη».

Χαρακτήρισε τον εαυτό της «κλασική χαζογιαγιά» και αποκάλυψε πως τσακώνεται με την κόρη της γιατί επιμένει να κακομαθαίνει τα 7 εγγόνια της.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί, απόψε στον Alpha τα «Μεσάνυχτα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.