Η περίοδος των γιορτών φέρνει συλλήψεις για παράνομο τζόγο,αυτή την φορά στα Χανιά

Ημερομηνία:

Συνελήφθησαν, χθες (23.12.2019) μεταμεσονύχτιες ώρες στα Χανιά, οχτώ (8) ημεδαποί ηλικίας από 32 έως 53 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων χθες (23.12.2019) μεταμεσονύχτιες ώρες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε οικία ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος είχε επιτρέψει σε επτά ημεδαπούς την παράνομη διενέργεια και τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου των πεσών (κύβοι-ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 4.630 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και ένα ζεύγος κύβοι-ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με 24 θεματικές ενότητες και 65 εισηγητές...

Η Διασπορά επιστρέφει με ιδέες, εμπειρίες και προτάσεις για...

Συναυλία του Χανιώτη τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά που...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και ο Δήμος...

Με 24 θεματικές ενότητες και 65 εισηγητές...

Η Διασπορά επιστρέφει με ιδέες, εμπειρίες και προτάσεις για...

Συναυλία του Χανιώτη τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά που...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και ο Δήμος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι αριθμοί της ανήλικης παραβατικότητας – Πιο σκληρά και πιο βίαια τα εγκλήµατα

«ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν στοιχεία για τις συλλήψεις και υποθέσεις...

Eurovision: Ο Καναδάς θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού από το 2027

Ο Καναδάς θα είναι πλήρες μέλρος της EBU με...

Μια δικαίωση με πολλά μηνύματα

Η απόφαση ήταν κόλαφος, εκδόθηκε στις 23 Ιουνίου από...