Η πιο φανατική οπαδός του Τσίπρα είναι η …..

Ημερομηνία:

Φανατική οπαδός του Αλέξη Τσίπρα είναι η γνωστή τραγουδίστρια Αντζυ Σαμίου, η οποία συχνά πυκνά αποθεώνει τον πρωθυπουργό. Το ίδιο έκανε και τη Δευτέρα με μια ανάρτησή της στο twitter.

«Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον Άνδρα, τον Ηγέτη, τον Άνθρωπο»

Η πάλαι ποτέ γνωστή τραγουδίστρια αναρτά σχεδόν όλες τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, παρακολουθεί και κάνει retweet όλες τις αναρτήσεις των πιο φανατικών οπαδών και σχολιαστών του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν παύει να βρίζει και τους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Τσίπρα.

Το 2016 είχε γράψει σχετικά: «Ποποποπο συναισθηματική φόρτιση που είχα εκείνη τη στιγμή που το έγραφα! Χαρακτηριστικό του Έλληνα βλέπεις, γιατί να αποτελώ εξαίρεση;

Μετά το συναίσθημα όμως έρχεται η λογική κι έτσι χωρίς να αναιρώ αυτά που ένιωσα και είπα εκείνη την εποχή, σήμερα χειροκροτώ όχι τις υποσχέσεις, αλλά τις μεταρρυθμίσεις!

Όχι τα χαμόγελα, αλλά τη σκληρή δουλειά και τις αλλαγές έστω κι αν δεν βολεύουν εμένα…..

Άλλωστε απαιτούνται θυσίες και είναι και δική μου ευθύνη να ρυθμίσω τις ανάγκες μου σύμφωνα με τις δυνατότητες μου…. οδυνηρό, αλλά αναγκαίο!

Μη τα πολυλογούμε, όσο βλέπω λαμόγια να πληρώνουν και να δίνουν εξηγήσεις σε εξεταστικές, και καταθέσεις κλεφταράδων να δεσμεύονται, πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό! Κι όταν βλέπω τα στραβά, πάλι θα τα λέω, γιατί αυτό διαφοροποιεί τον πολίτη από το κομματόσκυλο!».

Το Νοέμβριο του 2016 η Αντζι Σαμίου… ξεσάλωσε κατηγορώντας όλους εκείνους που ασκούν κριτική για την εικόνα του κ. Τσίπρα.

Εγραφε χαρακτηριστικά: Λοιπόν θα το πω κι αυτό κι ας μετανιώσω! Λυσσάξατε με τον Αλέξη σήμερα….. εντάξει δεν είναι ο Ζαμπούνης, κάποια πραγματάκια πρέπει να τα βελτιώσει , αλλά εγώ μπορώ να τον καταλάβω γιατί δεν είναι άνθρωπος των “Πρέπει” !

Σύμφωνοι δεν είναι ο ατσαλάκωτος με το παγερό βλέμμα, άψογος στους τύπους και τις “προσοχές” αλλά έχει κερδίσει την εκτίμηση για την αυθεντικότητα και την εντιμότητα του κι αυτό μετράει!!

Είπαμε !!!! το αγόρι που έχει κάνει τον πλανήτη να μιλάει για αυτόν, είναι του 15μελούς, όχι της αδελφότητας στο Χάρβαρντ!!

Μεγάλωσε στους αγώνες και τα συλλαλητήρια στους δρόμους κι όχι στις δεξιώσεις με σαμπάνια και χαβιάρι!!!

Όλοι όσοι μου γίνατε αριστοκράτες στα ξαφνικά και ξεχάσατε τον Ζορμπά και τον Ωνάση που έτρωγε με τα χέρια αλλά σας έκανε περήφανους, να το κοιτάξετε!!

ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ!! ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ για να σας εκπροσωπεί χωρίς να σας κάνει “ρεζίλι” βλαχαδερά που ούτε ψύλλος στον κόρφο του δε θα θέλατε να είστε!! Αι σιχτιρ με την υποκρισία σας μαντάμ σουσούδες!!! 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καύσωνας στο αυτοκίνητο; Αυτό είναι το viral...

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει ήλιος, θάλασσα… και αυτοκίνητο-σάουνα, αν...

Σοκ στο ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε ο Ντιόγκο Ζότα...

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ,...

Καύσωνας στο αυτοκίνητο; Αυτό είναι το viral...

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει ήλιος, θάλασσα… και αυτοκίνητο-σάουνα, αν...

Σοκ στο ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε ο Ντιόγκο Ζότα...

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λασίθι:Είχε μικρό οπλοστάσιο στην κατοχή του και δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις Νομοθεσίας περί όπλων και...

Ο Γιάννης Στεφανογιάννης προβάλλει τον «Ορίζοντα» στις Ελβετικές Άλπεις

Ο ορειβάτης - αλπινιστής, ολοκλήρωσε την ορειβατική αποστολή στην...

«Όχι σε δομές στην Κρήτη» – Επιστολή των φορέων του τουρισμού στον Πρωθυπουργό

Με κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό...

Δήμος Ηρακλείου:Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Πενταμόδι την Πέμπτη 17 Ιουλίου

Πρόγραμμα δωρεάν εξέτασης για την πρόληψη καρκίνου του τραχήλου...