Η StartUpper Χριστίνα Τριποδιανάκη – η γυναικεία επιχειρηματικότητα κάνει στάση στην πόλη του Ρεθύμνου

Αυτό το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, σε συνεργασία με τη StartUpper Χριστίνα Τριποδιανάκη μας προσκαλούν στο ωδείο Ρεθύμνου σε μια εκδήλωση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα παρουσία της κα. Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Είναι από τα θέματα που σε γεμίζουν, σου αφήνουν μια θετική αύρα και μια ωραία αίσθηση αισιοδοξίας. Η γυναικεία επιχειρηματικότητα “ξεκλειδώνει”  μέσα από παραδείγματα επιτυχημένων γυναικών παρέχοντας σε όλους τα αναγκαία κίνητρα να σηκωθούν από τον καναπέ, να ονειρεύονται και να επιχειρούν!

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Απέναντι σε μια Ελλάδα που συμβιβάζεται, αποδέχεται καταστάσεις και λυγίζει υπό το βάρος της επιβίωσης. Νέοι άνθρωποι επιλέγουν να αντισταθούν, να ξεβολευτούν, να τολμήσουν.  Δίνοντας το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε την κα. Χριστίνα Τριποδιανάκη, έναν από τους διοργανωτές του event. Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102,4 και την καθημερινή εκπομπή “Τα λέμε ΟΛΑ”, με τον Παντελή Σπυριδάκη, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα η οποία κάνει στάση στην πόλη του Ρεθύμνου παρουσία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

 

  • Η γυναικεία επιχειρηματικότητα «ξεκλειδώνει» και αναπτύσσεται
  • Επαγγελματικές προοπτικές, προκλήσεις, δυσκολίες αλλά και ευκαιρίες
  • Οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις και η αναγκαιότητα κινήτρων
  • Επιτυχημένες γυναίκες ως παράδειγμα, αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.