Η τραγική ιστορία του 46χρονου Έλληνα ναυτικού που πέθανε στο Μεξικό από κοροναϊό

Η τραγική ιστορία του 46χρονου Έλληνα ναυτικού που πέθανε στο Μεξικό από κοροναϊό

Δυσάρεστη κατάληξη είχε η περιπέτεια του 46χρόνου Έλληνα ναυτικού ο οποίος βρέθηκε να παλεύει για την ζωή του σε νοσοκομείο στο Μεξικό.

Ο κοροναϊός τον χτύπησε μακριά από την πατρίδα και η σύζυγός του μετά από έναν δραματικό αγώνα δρόμου ζητάει πλέον να γίνει ό,τι πρέπει για να κηδέψει όπως αρμόζει τον άνθρωπό της.

H περιπέτεια του 46χρονου

Ο Έλληνας ναυτικός λόγω της δουλειάς του βρέθηκε σε κρουαζιερόπλοιο με δρομολόγιο από Ισπανία προς Μαϊάμι.

Ξαφνικά παρουσίασε συμπτώματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ο ίδιος είχε αρχικά ενημερώσει τη σύζυγό του ότι έγινε η εισαγωγή.

Χάθηκαν τα ίχνη του

Η σύζυγός του είχε μιλήσει στο MEGA για την πρώτη επικοινωνία που είχε γίνει τότε με το νοσοκομείο. «Με πήραν από το νοσοκομείο και μου είπαν ότι τον έριξαν σε καταστολή». Έκτοτε, με ένα 8χρονο παιδί στην αγκαλιά της άρχισε έναν αγώνα δρόμου.

Μετά την πρώτη επικοινωνία έχασε κάθε δίαυλο επικοινωνίας και άρχισε να αναζητά τον άντρα της στα νοσοκομεία.

Προσπαθεί να τον εντοπίσει και μέσω της πρεσβείας αλλά τελικά όπως είπε η ίδια στο MEGA ο σύζυγός της κατέληξε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Τελευταία πράξη του δράματος

Το μόνο που ζητάει πια από την πολιτεία η σύζυγος του 46χρονου είναι να μπορέσει να έρθει η σορός του από το Μεξικό.

«Πέρα από την ανακοίνωση χθες δεν με έχει πάρει κανείς. Είναι ασύλληπτο να σκεφτώ αυτό που έχει γίνει. Έχω και πολλά «γιατί» και πολλά ερωτηματικά. Ακολουθήθηκαν αυτά που έπρεπε να ακολουθηθούν; Ακολούθησαν το πρωτόκολλο το ιατρικό που έπρεπε;» αναφέρει η ίδια συντρετριμμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τα σχόλια είναι κλειστά.