Ηχηρό… χαστούκι του Κλάτενμπεργκ σε Σκουλά, Σιδηρόπουλο για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1… Αλλοίωση αποτελέσματος και με τη «σφραγίδα» του Κλάτενμπεργκ που έβγαλε στη σέντρα τους Σκουλά (Θεσσαλίας), Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) καθώς θεωρεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

Στην ανάλυση των φάσεων της 9ης αγωνιστικής, ο Αγγλος παραδέχθηκε ότι κακώς μέτρησε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ (2-1) επί του ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο πέτυχε ο Ελ Καντουρί. Ο Κλάτενμπεργκ αναφέρει ότι προηγείται επιθετικό φάουλ του Τσόλακ, όμως ο Σκουλάς είναι εκτεθειμένος επειδή, όπως λέει ο ρέφερι του VAR, έλεγξε τη φάση και δεν υπάρχει παράβαση επειδή το σπρώξιμο έγινε πριν την εκτέλεση του φάουλ. Όσο για το αν υπάρχει οφσάιντ στην ίδια φάση, ο Κλάτενμπεργκ θεωρεί ότι ο Τσόλακ καλύπτεται από το «σώμα του αμυνόμενου». Όμως, η γραμμή δεν μπαίνει στο σώμα αλλά στη μασχάλη! Χώρια που με βάση τις γραμμές φαίνεται ότι υπάρχει οφσάιντ! Εδώ, ο Άγγλος τα… κάνει σαλάτα!

Θα στείλει ο Κλάτενμπεργκ σπίτι τους τους Σιδηρόπουλο, Σκουλά, επειδή αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα και τη βαθμολογία; Αλλιώς, η τηλεκριτική του δεν θα έχει αξία. Οι συγκεκριμένοι διαιτητές κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο, όμως έχουν ασυλία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.