Ικανοποίηση στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου για τα έξτρα μόρια

Ημερομηνία:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Λασιθίου την εκπλήρωση του αιτήματος της Ένωσης για αναγνώριση του Οροπεδίου Λασιθίου, ως περιοχή δυσμενούς διαβίωσης και ένταξη του Αστυνομικού Σταθμού της περιοχής στο καθεστώς της επιπλέον μοριοδότησης, εξαιτίας των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής.

Μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Μετά τη σειρά επαφών και συναντήσεων της Ένωσης μας στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αστυνομικοί, με χαρά διαπιστώνουν τις άμεσες ενέργειες από την πλευρά της ηγεσίας, για την επιπλέον μοριοδότηση στους Αστυνομικούς που υπηρετούν στον εν λόγω Αστυνομικό Σταθμό, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Η Ένωση μας, ευχαριστεί την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κυρία Όλγα Γεροβασίλη, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, τον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Ανδρέα Δασκαλάκη, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομία Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγο κ. Χρήστο Δραγατάκη και τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ Λαδομένο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας γέμισε την Πλαζ ΕΟΤ...

Μια ξεχωριστή βραδιά γέλιου, με εντυπωσιακή ανταπόκριση από το...

Θρίλερ στην Ιεράπετρα: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη...

Εκτιμάται ότι πρόκειται για βουλγαρικής καταγωγής άνδρας περίπου 50...

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας γέμισε την Πλαζ ΕΟΤ...

Μια ξεχωριστή βραδιά γέλιου, με εντυπωσιακή ανταπόκριση από το...

Θρίλερ στην Ιεράπετρα: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη...

Εκτιμάται ότι πρόκειται για βουλγαρικής καταγωγής άνδρας περίπου 50...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

“Φύλλο και φτερό” τα ευαίσθητα ιατρικά μας δεδομένα

Tα απόρρητα έως σήμερα, προσωπικά ιατρικά δεδομένα των πολιτών,...

Νταντάδες της Γειτονιάς: Επίδομα 300 ευρώ και για φοιτήτριες μητέρες – Τι αλλάζει από φέτος

Νέες παροχές και διευκολύνσεις φέρνει η καθολική εφαρμογή του...

Κλιματική κρίση: «Τα βουνά γίνονται μαύρα»

Από τα Ιμαλάια έως τις Ανδεις, οι παγετώνες λιώνουν,...