Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Το συγκινητικό βίντεο με μαθητή από το σχολείο τυφλών

Ημερομηνία:

Προβληματισμό και δάκρυα έχει προκαλέσει το νέο βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου.

Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ο Μάνος ένα αγόρι με μια μπάλα στα χέρια που ψάχνει κάποιον να παίξει.

Ο Μάνος δε θέλει να παίξει βιντεοπαιχνίδια με τον αδερφό του. Θέλει να βγει έξω να παίξει μπάλα. Ο πατέρας του απαντάει ξανά ένα «σε λίγο» που δεν έρχεται ποτέ. Ο φίλος του ο Γιώργος ούτε καν τον ακούει. Περπατάει στο χωριό και παντού η ίδια εικόνα.

Βλέπει όμως ένα παιδί που δεν κρατάει κινητό. Είναι ο Γιάννης, ένα τυφλό αγόρι, που διαβάζει ένα βιβλίο σε γραφή braille .

Ο Μάνος ενθουσιάζεται και του προτείνει να τρέξουν. Ο Γιάννης στην αρχή είναι διστακτικός αλλά τελικά δέχεται και κερδίζει .

«Όλοι έχουν δικαίωμα στον αθλητισμό και όλοι μπορούν να τρέξουν και να παίξουν. Δες το κι εσύ, μην ψάχνεις άλλες δικαιολογίες . Σήκω από τον υπολογιστή , άφησε το κινητό , βγες έξω… Περπάτησε… Τρέξε…Στις 6 Οκτώβρη έχεις μια ευκαιρία να τη δεις αλλιώς…», γράφουν οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου.

Δείτε το βίντεο με τίτλο «Ο φίλος μου το κινητό»:

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το GIS Crete και το Πρόγραμμα «ΖΩΗ»...

Διπλή σημαντική διάκριση απέσπασε η Περιφέρεια Κρήτης στα Βραβεία...

Ψήφισμα Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων για τον θάνατο...

ΨΗΦΙΣΜΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων με το...

Το GIS Crete και το Πρόγραμμα «ΖΩΗ»...

Διπλή σημαντική διάκριση απέσπασε η Περιφέρεια Κρήτης στα Βραβεία...

Ψήφισμα Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων για τον θάνατο...

ΨΗΦΙΣΜΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων με το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related