Ιωάννα Παλιοσπύρου: Επιστρέφει στην καθημερινότητά της – Πρώτη φορά με μαγιό στην παραλία

Ημερομηνία:

Χαμογελά και πάλι η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η 36χρονη μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, υποβλήθηκε σε 10 χειρουργεία και έδωσε τη δική της μάχη για να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής της.

Σήμερα, μπορεί να φωνάξει ότι τα κατάφερε. Το περσινό καλοκαίρι δεν μπορούσε καν να σκεφτεί ότι θα πάει μια βόλτα στην παραλία, καθώς οι συνέπειες στο δέρμα της από την ηλιακή ακτινοβολία θα ήταν ανεπανόρθωτες.

Έναν χρόνο μετά φορά το μαγιό της, περπατά στην αμμουδιά και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Η ίδια μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με τους followers της στο instagram. Ανέβασε κάποιες φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της, το καπέλο και τα γυαλιά της και είναι πανευτυχής.

Στη λεζάντα έγραψε: «Η απερίγραπτη χαρά μου όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV… μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας».

Δείτε τις φωτογραφίες της

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της χωρίς την μάσκα
Θυμίζουμε ότι στα τέλη του Απρίλη η Ιωάννα Παλιοσπύρου πέταξε την μάσκα, η οποία την βοηθούσε στην αποκατάσταση των εγκαυμάτων και το Σάββατο 4 Ιουνίου, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην δράση του φιλοζωικού και πολιτισμικού σωματείου Αγάπη.

Η ίδια ευδιάθετη και στιλάτη συνόδευσε την καλή της φίλη, Αννίτα Ναθαναήλ.

Η 36χρονη δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο η ηθοποιός δήλωσε ότι «η Ιωάννα αισθάνεται υπέροχα και είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ που πρέπει να δώσουμε στον κόσμο που την αγκάλιασε και την αποδέχτηκε, που θεωρεί την εικόνα της φυσιολογική».

«Είμαστε αυτή η κοινωνία που έχουμε την ανοχή να αγκαλιάσουμε και αυτούς που έχουν ανάγκη. Ισχύει ότι δε πήγε καλά το τελευταίο της χειρουργείο. Δεν το βάζουμε κάτω, είμαστε εδώ. Έχουμε υπομονή και επιμονή», πρόσθεσε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πώς θα αλλάξετε πλακάκια και υδραυλικά με...

Η μεγάλη διαφορά του προγράμματος σε σχέση με τα...

«Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»: Παράταση για την υποβολή...

Έως 31 Ιανουαρίου 2026. Την παράταση της προθεσμίας υποβολής συμπληρωματικών...

Πώς θα αλλάξετε πλακάκια και υδραυλικά με...

Η μεγάλη διαφορά του προγράμματος σε σχέση με τα...

«Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»: Παράταση για την υποβολή...

Έως 31 Ιανουαρίου 2026. Την παράταση της προθεσμίας υποβολής συμπληρωματικών...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πώς θα αλλάξετε πλακάκια και υδραυλικά με επιδότηση έως 36.000 ευρώ το 2026

Η μεγάλη διαφορά του προγράμματος σε σχέση με τα...

«Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»: Παράταση για την υποβολή δικαιολογητικών στο πρόγραμμα

Έως 31 Ιανουαρίου 2026. Την παράταση της προθεσμίας υποβολής συμπληρωματικών...

Μετανάστες: Βρέφος 25 ημερών σε μία από τις «καραβιές» που έφτασαν στην Κρήτη

Το 25 ημερών κοριτσάκι μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο...

Δωρεά Οργάνων: Πολύτιμο δώρο ζωής από 77χρονη Ηρακλειώτισσα

Το ωραιότερο δώρο θα πάρει για τις γιορτές ασθενής...