ΗΠΑ: 17χρονη ήθελε να κοιμηθεί, έδωσε στο μωρό της γάλα με φαιντανύλη και το σκότωσε

Ημερομηνία:

Σοκάρει η είδηση από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου βρέφος 9 μηνών, πέθανε, αφού η 17χρονη μητέρα του, του έβαλε στο γάλα φαιντανύλη (ένα ισχυρό οπιοειδές ναρκωτικό), επειδή η ίδια ήθελε να ξεκουραστεί.

Σύμφωνα με το News4Jax την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στις 26 Ιουνίου όταν διασώστες και αστυνομικοί εντόπισαν το βρέφος χωρίς σφυγμό στο σπίτι που έμενε στην περιοχή Κάλαχαν. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες το 9 μηνών μωρό κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Ο σερίφης της κομητείας Nassau, Bill Leeper, δήλωσε ότι αρχικά η 17χρονη μητέρα του παιδιού, είπε στους ερευνητές ότι δεν ήξερε τι συνέβη, αλλά στη συνέχεια άλλαξε την ιστορία της.

Απίστευτο: Ηθελε να δώσει στο μωρό της κοκαΐνη και μπερδεύτηκε
Η νεκροψία έδειξε ότι στον οργανισμό του παιδιού υπήρχε ποσότητα φαιντανύλης ικανή να σκοτώσει 10 ανθρώπους. Τότε η μητέρα σε νέα ανάκριση ομολόγησε ότι ήταν κουρασμένη και ήθελε να κοιμηθεί την ημέρα που το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 17χρονη είχε γεμίσει ένα μπουκάλι με γάλα σκόνη και μια ουσία που νόμιζε ότι ήταν κοκαΐνη αλλά τελικά αποδείχθηκε φαιντανύλη.

«Ποιος το κάνει αυτό; Ποια μητέρα μπορεί να κάνει αυτό; Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Είναι αρρωστημένο. Ξεπερνά τη φαντασία μου ότι η μια μητέρα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο στο παιδί της. Κανείς δεν θα πρέπει να χάνει τη ζωή του λόγω αυτού του ναρκωτικού, ειδικά ένα αθώο παιδί» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοινώνοντας τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Η μητέρα, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατοχή ναρκωτικών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Πορίσματα του 4ου Συνεδρίου Βιοηθικής του Οικουμενικού...

Ρέθυμνο, 2-4 Οκτωβρίου 2026. Την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2026, στην...

Χανιά:Εγκαίνια στον Άγιο Ρόκκο για την εικαστική...

8 ΣΥΝΝΕΦΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΚΑΔΙΟ ΧΕΡΝ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΡΟΚΚΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ...

Ρέθυμνο:Πορίσματα του 4ου Συνεδρίου Βιοηθικής του Οικουμενικού...

Ρέθυμνο, 2-4 Οκτωβρίου 2026. Την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2026, στην...

Χανιά:Εγκαίνια στον Άγιο Ρόκκο για την εικαστική...

8 ΣΥΝΝΕΦΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΚΑΔΙΟ ΧΕΡΝ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΡΟΚΚΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ολυμπιακός: Ένα βήμα από το Βαλκανικό Κύπελλο στο βόλεϊ μετά το 3-0 επί της Ντρίτα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ασταμάτητος στο Βαλκανικό Κύπελλο, καθώς επικράτησε...

Επίδομα θέρμανσης 2026: Η ημερομηνία-κλειδί για τα νέα ποσά και την πρώτη πληρωμή

Ποια είναι τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Περισσότερα χρήματα για...