Ηράκλειο: 14χρονος καταγγέλλει ότι οι γονείς του τον κακοποίησαν

Ημερομηνία:

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς οι γονείς θα παρουσιαστούν σήμερα στο αυτόφωρο.

Όλα ξεκίνησαν από τους συνεχείς καβγάδες και τις φωνές ενός ζευγαριού, τις οποίες κατήγγειλαν οι ένοικοι ξενοδοχείου σε μονάδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Το περιστατικό έγινε γνωστό, όταν οι υπόλοιποι πελάτες του ξενοδοχείου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φασαρία που προκαλούσε το ζευγάρι των Βρετανών, 57 ετών ο άνδρας και 58 η γυναίκα.

Ο διευθυντής κάλεσε την αστυνομία και οι Βρετανοί συνελήφθησαν ωστόσο προέκυψε ότι στους καυγάδες θύμα τους ήταν και ο 14χρονος υιοθετημένος γιος τους, τον οποίο κακοποιούσαν λεκτικά και σωματικά, όπως είπε το ίδιο το παιδί στην αστυνομία.

Οι γονείς υποστηρίζουν ότι ο 14χρονος λέει ψέματα γιατί δεν του αντικατέστησαν το σπασμένο κινητό του, ωστόσο θα παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον των Αρχών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ελένη Βατσινά για την επέτειο λήξης του...

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των Εθνικών...

Δήμος Ηρακλείου:Με αναφορές σε όλα τα θέματα...

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Εβδομάδα απολογισμού του έργου...

Ελένη Βατσινά για την επέτειο λήξης του...

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των Εθνικών...

Δήμος Ηρακλείου:Με αναφορές σε όλα τα θέματα...

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Εβδομάδα απολογισμού του έργου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Xανιά:Νέο ωράριο οικίας – μουσείου Βενιζέλου στη Χαλέπα

ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ ΟΙΚΙΑΣ-ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΕΠΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ...

Καιρός: Μίνι καλοκαίρι προ των πυλών – Έως και τους 33°C ο υδράργυρος

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας από Δευτέρα, με κορύφωση την...