Ηράκλειο:14ο Παγκρήτιο συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Το 14ο Παγκρήτιο συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενδομητρίωσης σε συνεργασία με την Μαιευτική και Γυναικολογική εταιρεία Κρήτης, υπό την αιγίδα της Μαιευτικής και Γυναικολογικής εταιρείας Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, στις 18 και 19 Μαΐου, στο Ηράκλειο.

Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε ένα διαδραστικό και πλήρως ενημερωμένο επιστημονικό πρόγραμμα. Σκοπός αυτού είναι να αναλυθούν σε βάθος όλες οι ενότητες που ενδιαφέρουν τον επαγγελματία υγείας, να τον φέρουν κοντά στις σύγχρονες εξελίξεις και να τον βοηθήσουν στην καθημερινή κλινική πράξη.
Στο πλαίσιο αυτού του συνεδρίου θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν την γνώση και την εμπειρία τους σε ένα φιλικό περιβάλλον. Το συνέδριο θα φιλοξενήσει σημαντικό αριθμό ομιλητών, δίνοντας βήμα σε καταξιωμένους συναδέλφους αναγνωρισμένου κύρους, αλλά και σε νεότερους επιστήμονες.
Φέτος θα χορηγηθούν στους συμμετέχοντες 13.5 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.