Ηράκλειο:Ανακοίνωση για την λειτουργία του Ταμείου του Δήμου Γόρτυνας

Ημερομηνία:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη τήρησης των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19, η εξόφληση λογαριασμών και λοιπών οφειλών στο Ταμείο του Δήμου Γόρτυνας, θα πραγματοποιείται τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, ώρες 08:00 – 13:30. Το Ταμείο του Δήμου, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα, θα λειτουργεί πλέον στον χώρο του ΚΕΠ, όπου οι δημότες θα προσέρχονται κατόπιν ραντεβού. Η προσέλευση θα πραγματοποιείται από την είσοδο του ΚΕΠ.

Υπεύθυνος για τις εισπράξεις θα είναι ο προϊστάμενος των ΚΕΠ του Δήμου μας, κ. Χαρ. Κογεράκης. Για ραντεβού και για περισσότερες πληροφορίες, οι δημότες μας μπορούν να καλούν στο τηλ. 2892-340345.

Σημειώνεται ότι οι δημότες μπορούν να εξοφλούν λογαριασμούς και οφειλές και μέσω τραπέζης (η Παγκρήτια Τράπεζα στην έδρα του Δήμου μας, στους Αγίους Δέκα, εξυπηρετεί το κοινό τις ημέρες Τρίτη και Παρασκευή), ενώ στο εξής θα υπάρχει, για πρώτη φορά στον Δήμο μας και η δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών του νερού μέσω e-banking, καθώς στο έντυπο του λογαριασμού θα προστεθεί η σχετική ταυτότητα οφειλής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ιστορικές στιγμές για την Κρήτη: Μεγάλο τριήμερο...

Εορταστικές δράσεις σε Μάλια, Κνωσό, Αρχάνες και Ζώμινθο από...

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Δημοτικού Ιατρείου...

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό Ιατρείο– 4η ΤΟΜΥ Ηρακλείου,...

Ιστορικές στιγμές για την Κρήτη: Μεγάλο τριήμερο...

Εορταστικές δράσεις σε Μάλια, Κνωσό, Αρχάνες και Ζώμινθο από...

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Δημοτικού Ιατρείου...

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό Ιατρείο– 4η ΤΟΜΥ Ηρακλείου,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

3,4 εκατ. τουρίστες από το εξωτερικό στο πρώτο τρίμηνο

Σημαντική αύξηση της ταξιδιωτικής κίνησης από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία...

Αλέξης Τσίπρας: «ΕΛΑΣ» Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη το όνομα του νέου κόμματος

ΕΛΑΣ: Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη    Την επίσημη έναρξη ενός νέου πολιτικού...

Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν έως 900 ευρώ στα τέλη Ιουνίου

Περίπου ένα εκατομμύριο οικογένειες αναμένεται να λάβουν το έκτακτο...