Ηράκλειο:Ανακοίνωση για την λειτουργία του Ταμείου του Δήμου Γόρτυνας

Ημερομηνία:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη τήρησης των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19, η εξόφληση λογαριασμών και λοιπών οφειλών στο Ταμείο του Δήμου Γόρτυνας, θα πραγματοποιείται τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, ώρες 08:00 – 13:30. Το Ταμείο του Δήμου, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα, θα λειτουργεί πλέον στον χώρο του ΚΕΠ, όπου οι δημότες θα προσέρχονται κατόπιν ραντεβού. Η προσέλευση θα πραγματοποιείται από την είσοδο του ΚΕΠ.

Υπεύθυνος για τις εισπράξεις θα είναι ο προϊστάμενος των ΚΕΠ του Δήμου μας, κ. Χαρ. Κογεράκης. Για ραντεβού και για περισσότερες πληροφορίες, οι δημότες μας μπορούν να καλούν στο τηλ. 2892-340345.

Σημειώνεται ότι οι δημότες μπορούν να εξοφλούν λογαριασμούς και οφειλές και μέσω τραπέζης (η Παγκρήτια Τράπεζα στην έδρα του Δήμου μας, στους Αγίους Δέκα, εξυπηρετεί το κοινό τις ημέρες Τρίτη και Παρασκευή), ενώ στο εξής θα υπάρχει, για πρώτη φορά στον Δήμο μας και η δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών του νερού μέσω e-banking, καθώς στο έντυπο του λογαριασμού θα προστεθεί η σχετική ταυτότητα οφειλής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«ΚΑΗΚΕ» το Ηράκλειο για το καμάρι της...

Ανεπανάληπτες στιγμές που γράφουν ιστορία και πρέπει να υπάρχουν...

Δολοφονία Ελευθερίας: Γυναίκα πίσω από τα μηνύματα...

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες σχετικά με τον γρίφο των...

«ΚΑΗΚΕ» το Ηράκλειο για το καμάρι της...

Ανεπανάληπτες στιγμές που γράφουν ιστορία και πρέπει να υπάρχουν...

Δολοφονία Ελευθερίας: Γυναίκα πίσω από τα μηνύματα...

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες σχετικά με τον γρίφο των...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«ΚΑΗΚΕ» το Ηράκλειο για το καμάρι της Κρήτης: Όλα τα videos του Cretalive από την εντυπωσιακή φιέστα του ΟΦΗ!

Ανεπανάληπτες στιγμές που γράφουν ιστορία και πρέπει να υπάρχουν...

Γεωργιάδης: Εντός του 2027 η παραλαβή 255 νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ

«Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ τώρα...

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Παρουσίαση των νέων δράσεων για την Έρευνα και την Καινοτομία

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου 2026,...