Ηράκλειο:Ανακοίνωση της «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου»

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΔΟΞΑΣΤΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.
Σαν να μην πέρασε μία ημέρα, ο Δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης ξεδιπλώνει το παλιό, γνώριμο στους περισσότερους και παλαιότερους, πρόσωπό του με τακτικές αποκλεισμού στη συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων Νομικών Προσώπων και του ΦΟΔΙΣΑ Βόρειας Πεδιάδας.
Σε συνέχεια των δικών του αποφάσεων στο πρόσφατο, πρώτο δημοτικό συμβούλιο για την τοποθέτηση των διοικήσεων των νομικών προσώπων, επιβάλλοντας τη μίνιμουμ εκπροσώπηση της αντιπολίτευσης σε νομικά πρόσωπα του Δήμου Χερσονήσου και χρησιμοποιώντας μεθόδους άλλων εποχών, επιμένει να λειτουργεί διαιρετικά, όπως έκανε πάντα.
Αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση ο αποκλεισμός της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του τέως Δήμαρχου και Προέδρου του νομικού προσώπου, Γιάννη Σέγκου, από το διοικητικό συμβούλιο του ΦΟΔΙΣΑ Βόρειας Πεδιάδος, με φόντο μάλιστα τις εκλογές…. στην ΠΕΔ Κρήτης!!!!!
Για τους δικούς του προφανείς πλέον λόγους, ο κ. Δοξαστακης ξέχασε το προεκλογικό “όλοι μαζί“ και επέλεξε εκπροσώπηση στο νέο ΔΣ με ένα εκπρόσωπο από την….. ελάσσονα αντιπολίτευση(!!!!!) προφανώς σε… πλήρη συνεννόηση με τον έκπτωτο πλέον από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, επικεφαλή της, αντί για τρία μέλη που διαχρονικά, ακόμα και την περίοδο 2011-2014 που ήταν και πάλι δήμαρχος, διέθετε συνολικά η αντιπολίτευση.
Πάγια δική μας θέση, και του τη μετέφερα προσωπικά, είναι να υπάρχει εκπροσώπηση από όλο το φάσμα της αντιπολίτευσης.
Θέλει προφανώς να αποκλείσει τη φωνή μας, αλλά δεν θα τα καταφέρει, εμμένοντας σε τακτικές άλλων εποχών των οποίων είναι λάτρης.
Στον Δήμο Χερσονήσου του 2024, δεν χωρούν όμως τέτοιες συμπεριφορές που μας πηγαίνουν δεκαετίες πίσω και πρακτικά δρουν εκδικητικά απέναντι στην ίδια την κοινωνία .
Η Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών και τα στελέχη μας, θα είμαστε εδώ, δίπλα στο δημότη του Δήμου Χερσονήσου και τις ανάγκες του, δουλεύοντας για να ενώσουμε την κοινωνία και όχι διαιρώντας την για να επιβιώσει πολιτικά, όπως κάνει ο κ. Δοξαστάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.