Ηράκλειο:Ανακοίνωση Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για την καθίζηση στον δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς:

Ημερομηνία:

«Από το καλοκαίρι του 2015, με συνεχείς κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις ως Βουλευτής Ηρακλείου της τότε Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είχα επισημάνει προς τον τέως Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης του έργου του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά. Ένα έργο, έτοιμο προς υλοποίηση από τον Ιανουάριο του 2015, το οποίο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τραγική ολιγωρία καθυστέρησε να ολοκληρώσει για τέσσερα χρόνια.
Εξαρχής τόνιζα ότι η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου και οι βιαστικές διαδικασίες παράδοσης θα δημιουργούσαν σημαντικά προβλήματα. Όταν ο κ. Σπίρτζης μας προσκαλούσε πανηγυρικά στα εγκαίνια του έργου, είχα επισημάνει ότι εάν είχε ακούσει τη ΝΔ και τις επίμονες παρεμβάσεις μας, ο δρόμος αυτός θα είχε παραδοθεί από το 2017 και με επιμέλεια και όχι με την «ψυχή στο στόμα» έχοντας εκφράσει την επιφύλαξή μου, η πίεση του χρόνου να μην έχει επιφέρει εκπτώσεις στην ποιότητα του έργου.
Δυστυχώς, δυόμισι μόλις χρόνια μετά, οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν. Ένα νέο οδικό έργο, το οποίο θα έπρεπε να αποτελεί «ανάσα» για την κυκλοφορία και τις αγροτικές μεταφορές της τοπικής κοινωνίας, έπαθε μεγάλη καθίζηση, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα.
Τα σημερινά προβλήματα οφείλονται στις ολιγωρίες, τις καθυστερήσεις και τις προχειρότητες της περιόδου 2015-2017, όπως έχω επισημάνει πολλάκις. Οι δουλειές στο πόδι οδηγούν σε καταστροφικά αποτελέσματα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς, το τίμημα πληρώνουν οι πολίτες και ειδικότερα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Μεσαράς».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Σοκ στο εργοτάξιο του αεροδρομίου Καστελίου...

Θλίψη στο Καστέλι από τον αιφνίδιο θάνατο 60χρονου εργοταξιάρχη,...

Με εθνική υπερηφάνεια ο εορτασμός της 25ης...

Με την πρέπουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την...

Κρήτη: Σοκ στο εργοτάξιο του αεροδρομίου Καστελίου...

Θλίψη στο Καστέλι από τον αιφνίδιο θάνατο 60χρονου εργοταξιάρχη,...

Με εθνική υπερηφάνεια ο εορτασμός της 25ης...

Με την πρέπουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Βρέθηκε οβίδα στην Πεύκη – Κλειστή η οδός Δημοκρατίας

Η οβίδα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε οικοδομή...

Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε η σορός του 34χρονου δύτη στο «Πηγάδι στου Διαβόλου»

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του 34χρονου εντοπίστηκε στα...

Fuel pass: Πότε θα γίνει η πληρωμή – Δικαιούχοι, ποσά και κριτήρια

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την καταβολή του βοηθήματος,...