Ηράκλειο: Ανανέωση αδειών για τις Λαϊκές

Ημερομηνία:

Ενημερώνονται οι παραγωγοί πωλητές υπαίθριου εμπορίου ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4497/13-11-2017 και του Ν.4584/2018 , άρθρο 84 παρ.1 , που εκδόθηκε στις 11-12-2018, για την ανανέωση των αδειών τους, δεν απαιτείται πλέον η «ασφαλιστική ενημερότητα», στα δικαιολογητικά που υποχρεούνται να προσκομίσουν.

Από το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων – Γραφείο Λαϊκών Αγορών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντός, Αγροτικής Ανάπτυξης και Εμπορίου (Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου, έναντι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας) διατίθεται η σχετική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση προς συμπλήρωση, στην οποία αναφέρονται τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Υπενθυμίζεται ότι για την ανανέωση της άδειας, οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να έχουν οικονομικές εκκρεμότητες αναφορικά με την καταβολή των τελών του άρθρου 36 του Ν. 4497/2017 (ημερήσιο τέλος).

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Να προσκομίζεται οπωσδήποτε το έντυπο της άδειας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αμμουδάρα: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι του...

Ντυμένος γαμπρός στο φέρετρο ο 21χρονος Νικήτας - Την...

«Κλείδωσε» η ημερομηνία για την εμπορική λειτουργία...

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΑΗΚ, Νίκος Αναστασίου, τόνισε ότι...

Αμμουδάρα: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι του...

Ντυμένος γαμπρός στο φέρετρο ο 21χρονος Νικήτας - Την...

«Κλείδωσε» η ημερομηνία για την εμπορική λειτουργία...

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΑΗΚ, Νίκος Αναστασίου, τόνισε ότι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Βεντέτα στην Κρήτη: Ιστορία, αίμα και κοινωνικές ρίζες

Από τη Μινωική εποχή και την Ενετοκρατία μέχρι τα...

Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του Νικήτα – Τον χτυπούσε ακόμα και νεκρό

Η δικογραφία δείχνει τον σκληρό τρόπο που πέθανε ο...

Εορτολόγιο 7 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 7 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...