Ηράκλειο : Αναβολή δεύτερης διανομής νέων προμηθειών ΤΕΒΑ (είδη παντοπωλείου) στο Δήμο Χερσονήσου

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ MIS 5029840, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης είχε σχεδιάσει να πραγματοποιήσει διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια) από τις αποκεντρωμένες προμήθειες του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), μέσω των φορέων που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης σε ωφελούμενες οικογένειες του ΤΕΒΑ.

Μετά τη νέα εγκύκλιο για τον περιορισμό των συναθροίσεων με σκοπό την αποφυγή μετάδοσης και διασποράς του κορωναϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας, καθώς και έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως στην Περιφέρεια Κρήτης αργά την Παρασκευή 13 Μαρτίου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων παραγόντων, αποφασίστηκε η 2η διανομή νέων προμηθειών ΤΕΒΑ να αναβληθεί μέχρι νεωτέρας.

Επομένως, ο Δήμος Χερσονήσου -ως συμπράττων φορέας- δεν θα πραγματοποιήσει την διανομή στους δικαιούχους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ την Τετάρτη 18, Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 και ώρες 09.00-14.00 στις Παιδικές Κατασκηνώσεις στη περιοχή Κοκκίνι Χάνι, όπως είχε ανακοινωθεί. Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) η πρώτη κοινή...

Με ιδιαίτερη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε...

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης στο «Νίκος Καζαντζάκης» –...

Ισχυρή άνοδο 6,2%, παρουσίασε το πρώτο εξάμηνο του 2026,...

Δήμος Ηρακλείου:Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) η πρώτη κοινή...

Με ιδιαίτερη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε...

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης στο «Νίκος Καζαντζάκης» –...

Ισχυρή άνοδο 6,2%, παρουσίασε το πρώτο εξάμηνο του 2026,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πού ζούνε τα πιο ευτυχισμένα Ελληνόπουλα;

Τι αποκαλύπτουν τα ευρήματα πρόσφατης μελέτης του ΚΕΠΕ σε...

Η επιστήμη ξέρει γιατί σήμερα νιώθουμε πιο πολύ νοσταλγία από ποτέ

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η νοσταλγία δεν είναι απλώς...

Ο μεγαλύτερος αρχαίος αμπελώνας της Ελλάδας βρίσκεται στον Ψηλορείτη

Κάλυβος Μυλοποτάμου. Στέλιος Μανωλιούδης Το παρελθόν άφησε τα «χνάρια» του σε...

«Τουρισμός για Όλους 2026»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Όλα τα ποσά και τα νέα εισοδηματικά κριτήρια

Μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα αιτήσεων...