Ηράκλειο: Ανείπωτος πόνος για την 51χρονη Ζαχαρένια που «έσβησε» σε τροχαίο

Ημερομηνία:

Θρήνος στην Ελιά για τον άδικο χαμό της 51χρονης Ζαχαρένιας Τοράκη, σε τροχαίο δυστύχημα στην Ηρακλείου – Μοιρών, αργά το απόγευμα της Τετάρτης (2/4).

Η κηδεία της αδικοχαμένης Ζαχαρένιας, που είναι το 6ο θύμα της ασφάλτου για το 2025 στην Κρήτη, θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην Ελιά του Δήμου Χερσονήσου.

Πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Το δυστύχημα έγινε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στο 11ο χλμ του δρόμου Ηρακλείου Μοιρών, στο ύψος των Αθανάτων, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 71 ετών γυναίκα προσέκρουσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα, που κινείτο δηλαδή στην ίδια λωρίδα και προς την ίδια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Η 51 ετών οδηγός του προπορευόμενου οχήματος εγκλωβίστηκε στο όχημά της και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, με τρία οχήματα και 10 πυροσβέστες, για τον απεγκλωβισμό της. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου όμως οι προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή δεν είχαν αποτέλεσμα.

Η οδηγός του δεύτερου οχήματος που προκάλεσε το δυστύχημα συνελήφθη, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Αποχαιρετούν και τον 19χρονο Γιάννη

Ανείπωτος πόνος και στην Ιεράπετρα, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα Πέμπτη το τελευταίο αντίο στον 19χρονο φοιτητή Γιάννη Μυτάκη, που σκοτώθηκε χθες τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο του έπεσε από τη γέφυρα Φρουζή.
Η κηδεία του 19χρονου θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Νέα Ανατολή Ιεράπετρας, στις 3 το μεσημέρι.
Το χρονικό του ατυχήματος

Ο νεαρός οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο στον ΒΟΑΚ προς Ιεράπετρα στο ύψος της γέφυρας Φρούζη, όταν στις 04:00 τα ξημερώματα για άγνωστο λόγο το Ι.Χ στο οποίο οδηγούσε έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια στο κενό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.https://cretaone.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τι είναι η Υπηρεσία Copernicus που ενεργοποιήθηκε...

Σκοπός της ενεργοποίησης είναι η παραγωγή χαρτογραφικών προϊόντων και...

Κρήτη: Το Σπήλαιο του Σάρχου άνοιξε… όχι...

Η δύναμη του νερού επανέφερε στη ζωή έναν μοναδικό...

Τι είναι η Υπηρεσία Copernicus που ενεργοποιήθηκε...

Σκοπός της ενεργοποίησης είναι η παραγωγή χαρτογραφικών προϊόντων και...

Κρήτη: Το Σπήλαιο του Σάρχου άνοιξε… όχι...

Η δύναμη του νερού επανέφερε στη ζωή έναν μοναδικό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΟΠΕΚΑ: Ποιοι δικαιούνται υποτροφίες 1.000 ευρώ μετά τις Πανελλήνιες

Ανοιχτές παραμένουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα βραβείων χρηματικής...

Η τρίτη ηλικία αλλάζει – και δεν αρχίζει στα 65

Η σύγχρονη Γηριατρική δεν αντιμετωπίζει τη γήρανση απλώς ως...

Η Alter Ego Media αγκαλιάζει για ακόμη μία χρονιά το «Greece Race for the Cure»

Με ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ της πρόληψης, της ενημέρωσης...