Ηράκλειο:“Ανίχνευση και Διαχείριση Περιστατικών Κακοποίησης” Σεμινάριο κατάρτισης φυσιοθεραπευτών και επαγγελματιών από τον χώρο της υγείας

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο κατάρτισης φυσιοθεραπευτών και επαγγελματιών από τον χώρο της υγείας, με θέμα “Ανίχνευση και Διαχείριση Περιστατικών Κακοποίησης”. Το σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου OPEP–DV και αφορά στο να ανιχνεύονται σημάδια ενδοοικογενειακής/ενδοσυντροφικής βίας κατά την εξέταση των ασθενών τους.
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τους φυσιοθεραπευτές Άννα Παντουβάκη και Στέφανο Πατεράκη καθώς και από την ψυχολόγο του «Συνδέσμου» Ελένη Γερακάκη.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:00-15:00 στα Γραφεία του Φορέα (οδός Μεραμβέλλου 56, πλησίον Ατλαντίς, Ηράκλειο) και μετά το τέλος του θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Αν και ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει ήδη συμπληρωθεί, ο Φορέας παρέχει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.