Ηράκλειο: Ανοιχτά σήμερα τα μαγαζιά από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ

Ηράκλειο: Ανοιχτά σήμερα τα μαγαζιά από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ . Μεγάλες προσδοκίες σήμερα από τα μαγαζιά στο Ηράκλειο, που περιμένουν την ….

Μεγάλες προσδοκίες σήμερα από τα μαγαζιά στο Ηράκλειο, που περιμένουν την τελευταία Κυριακή του χρόνου να δουν επιτέλους κάποιες εισπράξεις στα ταμεία τους.

Περιμένουν αυτή την περίφημη «ανάσα» της τελευταίας Κυριακής του χρόνου …

Ο κόσμος έχει πάρει μια ανάσα από τις επιδοτήσεις, τις συντάξεις και τα επιδόματα, λογικό είναι να έχει κανονίσει τα οικονομικά του και τις υποχρεώσεις του, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει και τα ψώνια του σε είδη ρουχισμού, τροφίμων και ηλεκτρικών ειδών.

Κρατάνε βέβαια μία πισινή για την αντίδραση του κόσμου γιατί σε μια βδομάδα ξεκινάνε οι προσφορές και οι εκπτώσεις. Καθόλου περίεργο λοιπόν να περιμένει λίγο ο κόσμος και να κάνει τα ψώνια του σε τιμές πολύ καλύτερες από τις σημερινές.

Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν σήμερα ανοικτά από τις 11.00 το πρωί έως τις 19.00 το βράδυ, σύμφωνα με προτεινόμενο ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου, αν και πολλά καταστήματα έχουν ήδη ανοίξει, κυρίως στο κέντρο της πόλης.

Αύριο Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, παραμονή πρωτοχρονιάς, τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά από τις 09.00 έως τις 19.00.

Την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, η αγορά θα είναι κλειστή.Ηράκλειο: Ανοιχτά σήμερα τα μαγαζιά από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ . Μεγάλες προσδοκίες σήμερα από τα μαγαζιά στο Ηράκλειο, που περιμένουν την ....

Τα σχόλια είναι κλειστά.