Ηράκλειο: Αντί για ρακή τους σέρβιραν απορρυπαντικό – Δικογραφία και συλλήψεις για το σοβαρό αλλά όχι σπάνιο περιστατικό

Ημερομηνία:

Από την χαλάρωση και την κατανάλωση ενός ποτού , βρέθηκαν διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Ο λόγος για πέντε συνολικά άτομα, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα που χθες το βράδυ σε μπαρ ξενοδοχείου στις Γούβες, αντί για ποτό ήπιαν  πιθανότατα ισχυρό καθαριστικό με αποτέλεσμα η μεταφορά τους στο νοσοκομείο και η εισαγωγή τους στη ΜΕΘ να κριθεί απαραίτητη.  Πρόκειται για τρεις τουρίστες  από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία και δύο εργαζόμενους στο ξενοδοχείο, μια 29χρονη σερβιτόρα και ένα ακόμη συνάδελφό της.

Τα πέντε άτομα αντί για ποτό, πιθανότατα ρακί, κατανάλωσαν το ισχυρό καθαριστικό που φαίνεται ότι βρισκόταν σε χώρο του μπαρ. Το ότι αυτό που κατανάλωσαν ήταν απορρυπαντικό έγινε κατανοητό από την αρχή, ενώ από τα πρώτα κιόλας συμπτώματα και οι πέντε μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τους διασωληνώσουν. Μάλιστα ένας εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Όλοι τους φαίνεται ότι βρίσκονται σε σταθερή αν και σοβαρή κατάσταση.

Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια,  ενώ έχει ήδη συλληφθεί ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου.

Το περιστατικό αν και κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρό, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται καθώς σε μεγάλο βαθμό σύμφωνα με τον προιστάμενο Δημόσιας Υγείας καταστήματα που σερβίρονται τρόφιμα και ποτά αγνοώντας τη νομοθεσία, δεν έχουν κλειδωμένα και σε απομακρυσμένους χώρους τα καθαριστικά. Μάλιστα όπως σημείωσε ο κ. Παπαδάκης, από τους ελέγχους οι κυρώσεις είναι συχνό φαινόμενο, ενώ δεν έχουν λείψει τα τσουχτερά πρόστιμα ή και οι μηνύσεις.

neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Όλα έτοιμα για το 3ο Φεστιβάλ των...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Από τη Δευτέρα 31/8 μέχρι την Πέμπτη...

Θλίψη στο Ηράκλειο: «Έφυγε» αιφνίδια η αγαπητή...

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου για τον αιφνίδιο...

Όλα έτοιμα για το 3ο Φεστιβάλ των...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Από τη Δευτέρα 31/8 μέχρι την Πέμπτη...

Θλίψη στο Ηράκλειο: «Έφυγε» αιφνίδια η αγαπητή...

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου για τον αιφνίδιο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα Αποφοίτων της Allwyn Hellas

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...

«Φωτιά» στα καύσιμα: Πάνω από 2 ευρώ η βενζίνη σε 30 νομούς της Ελλάδας

Εάν συνεχιστεί το διεθνές ράλι του αργού, η πίεση...

«Χαρές» στην Τοπική Εκκλησία των Ρεθυμνίων

Μέσα στη χαρά της μεγάλης Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως...

Ρέθυμνο : «Φίμωση της αντιπολίτευσης» καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

ΜΕ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ...