Ηράκλειο:Από τον οδοντίατρο, στη ΜΕΘ του ΠαΓΝΗ! Αγωνία για τη Βαλάντη!

Η αγαπητή νηπιαγωγός και ιδιαίτερα δραστήρια πολίτης νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα και οι συνάδελφοί της είναι στο πλευρό της.

Ώρες αγωνίες περνούν η οικογένεια και οι συνάδελφοι, αλλά και μικροί μαθητές της 40χρονης Βαλάντης, νηπιαγωγού στη Μεσαρά, η οποία τα τελευταία 24ωρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠαΓΝΗ.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε σε οδοντίατρο της περιοχής για μια απλή διαδικασία, πιθανότατα σφράγισμα. Μόλις της έγινε η αναισθητική ένεση, εκείνη κατέρρευσε και ακόμα και σήμερα δεν έχει συνέλθει.

Οι γιατροί έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θεωρούν πως η κατάστασή της είναι σταθερή.

«Σε λίγες μέρες έχει γενέθλια. Είμαι σίγουρη ότι θα τα γιορτάσουμε μαζί», αναφέρει στο Cretalive μία συνάδελφος και φίλη της.

Πρόκειται για ένα πολύ δραστήριο άτομο, πρόεδρο σε τοπικό πολιτιστικό σύλλογο, έτοιμη να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι προσευχές όλων μας στη Βαλάντη!

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΣ» εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στην συναδέλφισσα Βαλάντη Δ. που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Η αγαπημένη νηπιαγωγός, με το δυναμικό χαρακτήρα και την καθημερινή ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά της, περνάει ίσως την δυσκολότερη δοκιμασία στη ζωή της!

Οι σκέψεις όλων μας για το μέλος του Συλλόγου μας είναι μαζί της… Ευελπιστούμε ότι η μαχήτρια – συναδέλφισσά μας θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια και από αυτή τη σκληρή δοκιμασία!

Η Βαλάντη πρέπει να επιστρέψει το συντομότερο σε όλους αυτούς που την έχουν ανάγκη! Πρωτίστως, στην οικογένειά της, στους μικρούς μαθητές της και στο αγαπημένο της χωριό!

Οι προσευχές όλων μας… στη Βαλάντη!!!», αναφέρεται, στο σχετικό ψήφισμα.https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.